Кейти Пери ходи с косми

Гладко епилираните тела вече не са на мода. Съмнявате ли се? Тогава попитайте певицата Кейти Пери. Половинката на Орландо Блум (който се оплака, че не прави достатъчно секс, откакто е станал татко) не маха космите на краката си. При това тази практика продължава вече осем месеца. Краят на обезкосмяването й съвпаднал с момента, в който родила.

Дали това разкритие на Кейти е истина или шега, не се нагърбваме да проверим. То бе направено по време на кастинга за Американ Айдъл, в който Кейти е жури.

„Вашият глас ни предоставя едно истинско духовно изживяване. Той е ангелски, сякаш не е от този свят. Като млада майка нямам много време да бръсна космите на краката си, но и те, когато пеехте, настръхнаха и пораснаха с два сантиметра!“, пошегува се 34-годишната поп звезда с участничката Касандра Колман, а водещият Райън Сийкрест подкани колегата на Пери Люк Брайън да провери дали тя казва истината.

Понеже имаме малко пресен опит от първите месеци на майчинството, ще издадем, че този период обичайно се наблюдава по-слабо окосмяване. Като се вземе предвид и фактът, че Кейти едва ли използва самобръсначка, а е вероятно е фен на скъпите апаратни процедури, шансът наистина да е останала без какво да епилира през последните месеци не малък. Така че скандалното й за мнозина изказване, може да се окаже съвсем обикновена практика. Разбира се, не пречи да попитаме и какво мисли по темата Орландо.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
15 мисли на Стефания Колева
Стефания Колева е една от българските актриси, които нямат нужда от представяне....
Read More
0 replies on “Кейти Пери ходи с косми”