Джъстин Бийбър за дрогата, тъгата и срещата с любовта

(Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Досега Джъстин Бийбър не говореше често за мрачните си моменти. Намекваше за тях в песни, дори в причината за любовта си към съпругата си Хейли, но рядко изпадаше в откровения. За списание GQ обаче певецът реши да разкаже за миналото си на зависимост към наркотиците и онези периоди, които иска да остави в миналото.

„Имах чувството, че все нещо не ми достигаше. Имах целия този успех и все пак не можех да разбера: защо съм нещастен, защо е цялата болка? Все още ме навестяват подобни чувства“, разказва изпълнителят.

В този период вярва, че единственото бягство е в наркотиците. Взима ги, за да продължи да работи, да успява в кариерата, напук на усещането за вътрешна пустота. Стига дъното, когато една вечер личната му охрана проверява пулса му, докато той е проснат на пода в банята. Намеква, че хората, които са около него в този момент, също са една от причините да посяга към дрогата.

„В шоу индустрията, за жалост, има не малко хора, които използват несигурността на изпълнителите, за да постигат своите цели. Превръщат ги в гневни млади хора с големи мечти, които някак постепенно губят себе си, стават каквито не са. Докато един ден не се събудят с бленувания успех и не си кажат: за какво ми е всичко това, когато не съм щастлив “, продължава откровението си Бийбър.

Певецът споделя, че негов спасител е съпругата му Хейли. Техният брак е труден в началото, но постепенно успяват да се научат как да живеят заедно и да са в хармония. Моделът е жената, която връща фокуса в живота му. Връща насладата от него и то с обикновените човешки радости.

„Преди нея нямаше нищо сигурно в живота ми. Нямаше кого да обичам, за кого да се раздавам“, казва още Бийбър.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Кой е най-щастливият ден в годината
Може ли да има един ден в календара, в който повече хора...
Read More
0 replies on “Джъстин Бийбър за дрогата, тъгата и срещата с любовта”