Как го правят кралиците

kralica letisia

Всички модни експерти говорят за последния тоалет, с който кралица Летисия се появи публично. Рециклирана от големия й гардероб роклята е с дълга история.

Летисия Ортис винаги е била очевиден защитник на екологичната мода и практиките за опазване на природата. Множество пъти сме се възхищавали на умението й да дава нов живот на стари тоалети, но този път тя надмина себе си. Нейният пример следва и Кейт Мидълтън, за която също писахме, че обича да носи дрехите си повече от веднъж.

Тази седмица тя придружи съпруга си на прием в Мадрид, а за повода избра специална визия, наследена от кралица София, майката на крал Фелипе. Роклята е от Valentino и се откроява с наситения зелен цвят на полата и нежните флорални мотиви върху горната част.

Моделът е бил носен още през 1977 година по време на посещението на кралица София в Германия, което го прави най-стария тоалет, който кралица Летисия рециклира.

За да обнови роклята, тя е променила единствено колана. За разлика от кралица София, Летисия е избрала и да носи тоалета без много бижута и с прилежно прибрана коса на ниска опашка.

Това не е първият път, в който кралица Летисия избира да облече рокля на над 40 години. През септември я видяхме с друг модел от колекцията на майката на крал Фелипе.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Пилешки кюфтета по флорентински

Продукти: 2 яйца 300 г замразен спанак ½ ч.ч. галета ¼ ч.ч....
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ