Как го правят кралиците

kralica letisia

Всички модни експерти говорят за последния тоалет, с който кралица Летисия се появи публично. Рециклирана от големия й гардероб роклята е с дълга история.

Летисия Ортис винаги е била очевиден защитник на екологичната мода и практиките за опазване на природата. Множество пъти сме се възхищавали на умението й да дава нов живот на стари тоалети, но този път тя надмина себе си. Нейният пример следва и Кейт Мидълтън, за която също писахме, че обича да носи дрехите си повече от веднъж.

Тази седмица тя придружи съпруга си на прием в Мадрид, а за повода избра специална визия, наследена от кралица София, майката на крал Фелипе. Роклята е от Valentino и се откроява с наситения зелен цвят на полата и нежните флорални мотиви върху горната част.

Моделът е бил носен още през 1977 година по време на посещението на кралица София в Германия, което го прави най-стария тоалет, който кралица Летисия рециклира.

За да обнови роклята, тя е променила единствено колана. За разлика от кралица София, Летисия е избрала и да носи тоалета без много бижута и с прилежно прибрана коса на ниска опашка.

Това не е първият път, в който кралица Летисия избира да облече рокля на над 40 години. През септември я видяхме с друг модел от колекцията на майката на крал Фелипе.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Дъщерята на Пол Уокър позира за Proenza Schouler
Когато на 30 ноември 2013 година актьорът Пол Уокър загина в автомобилна...
Read More
0 replies on “Как го правят кралиците”