Джони и Амбър – войната продължава

Актьорът Джони Деп няма никакво намерение да прекратява атаката си към бившата си съпруга Амбър Хърт. Сега звездата от „Карибски пирати“ я обвини в присвояване на 7 милиона долара. Според адвокатите му става дума за обезщетението, което Деп изплати на Хърт след края на брака им. Актрисата обяви, че ще дари сумата за благотворителност, като я разпредели между две организации. Всъщност от сметките й били изплатени само 100 000 долара.

За сега двете организации отказват да разкрият размера на даренията, които са получили от Хърд, но юридическият екип на Деп е успял да се сдобие с копие на писмо, с което шефовете на едната се опитват да разберат от актрисата дали възнамерява да изпълни обещанието си и да им дари 3,5 млн. долара. Джони планира да използва писмото при в обжалването на решението на британския съд по делото за клевета срещу таблоида The Sun. Към аргументите за решението си в ущърб на Деп съдията подчерта, че Хърд не е искала облага от разкритията си по време на развода, защото е дарила сумата за благотворителност -действие, което човек не би очаквал от „златотърсачка“.

Aдвокатът на актрисата Илейн Бредехофт потвърди, че Амбър все още не е изпълнила обещанието си да дари 7-те милиона долара на Детската болница в Лос Анджелис и на Американския съюз за граждански свободи, както обеща през 2016 г. Причините за това обаче според нея са в атаките на Джони Деп.

„Амбър вече е раздала седемцифрени суми за благотворителни каузи и възнамерява да продължи и да изпълни обещанието си. Тя се забави, тъй като бившият й съпруг заведе дело срещу нея и тя бе принудена да похарчи милиони долари, за да се защити от фалшивите му обвинения.“

Войната между бившите партньори обаче бе спира тук. В момента Деп съди Хърд за клевета с аргумента, че твърденията за домашно насилие, освен неистински са нанесли и вреда на кариерата му. Адвокатите му настояват той да получи обезщетение за над 50 милиона долара за клеветата й. Повече от ясно е, че историята няма да приключи така, но се надяваме

Spread the love
More from divamagazine.bg
Джо Джонас и Софи Търнър се споразумяха за попечителството на децата си
След като Търнър заведе иск срещу Джонас, последва съдебен процес, но двамата...
Read More
0 replies on “Джони и Амбър – войната продължава”