Излиза автобиография на Лени Кравиц – „Да бъде любов“ (откъс)

След Джей Зи, Фреди Меркюри, Роб Халфорд и Пол Стенли, Лени Кравиц е поредният велик музикант, който влиза в каталога с издадени биографии.

Книгата е с името „Да баде любов“, което е и името на дебютния студиен албум на музиканта, излязъл през 1989-а. Кравиц ненапразно избира това заглавие за книгата си – историята в нея разказва за годините, които го изграждат като творец, докато снове между Горен източен Манхатън, Болдуин Хилс и Бевърли Хилс в Лос Анджелис, Франция, Англия и Германия.

Не само музиката обаче е в сърцето на книгата. Освен че разказва за развитието си като певец, автор на песни и продуцент, Лени Кравиц разкрива и сложните отношения с баща си Сай, режисьор и продуцент, майка си Рокси Рокър, популярна от телевизионния екран, както и с музата си и най-голяма любов Лиса Боне, от брака с която се ражда филмовата звезда Зоуи Кравиц.

„Моята история е поредица от песни, между които съществува магическа връзка. Никога досега не бях осъзнавал естеството на тази връзка, докато не започнах да пиша. Чак тогава магията подейства. Животът ми е основан на противоположности. Черно и бяло. Юдаизъм и християнство. „Джексън Файв“ и „Лед Цепелин“. Приел съм, че душата ми е зодия Близнаци. Извличам най-доброто от нея. Обожавам я. Ин и ян се смесват в сърцето и в съзнанието ми, осигуряват необходимия баланс, подхранват любопитството ми, дават ми усещане за спокойствие и лекота.“

Книгата вече е на пазара с логото на издателство HYBRID BOOKS, а на следващата страница може да прочетете откъс от нея.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Рут Колева и новата й песен с кауза за жените
Това не е поредната песен с кауза на Рут… Или такава, която...
Read More
0 replies on “Излиза автобиография на Лени Кравиц – „Да бъде любов“ (откъс)”