Линда Еванджелиста след козметична процедура: Изгубих себе си!

linda evangelista
(Photo by Gilbert Carrasquillo/FilmMagic)

Миналата година Линда Еванджелиста най-сетне наруши дългото си мълчание и разкри защо, когато толкова много други от красавиците от 90-те продължават да работят, тя не е сред тях. Причината ем че се е подложила на бюти процедурата CoolSculpting, която цели да намали мастната тъкан, но в случая на Линда е предизвикала обратния ефект. След интервенцията Еванджелиста развила парадоксална мастна хиперплазия – рядко срещан, но сериозен страничен ефект от подобни разкрасителни процедури, при който клетките на мазнините се увеличават по размер.

Сега за първи път, след като сподели за случилото се, тя застана пред обектива.

Пред списание People Линда разказва, че се е подложила на седем сесии от процедурата CoolSculpting през периода от август 2015 до февруари 2016 година. В следващите три месеца Еванджелиста забелязвала, че издутини започвали да растат в зоната на брадичката й, бедрата и около бюста – същите зони, които се е надявала да смали, започнали да се увеличават. В последствие се втвърдили и тя е загубила сензитивност в зоната.

“Опитах се да го поправя сама, мислейки, че съм направила нещо грешно. Стигнах до момент, когато спрях да ям каквото и да е. Мислих, че полудявам”, споделя Линда.

Накрая през юни 2016 година тя посетила лекаря си. “Плачех и му казах, че не съм яла и че умирам от глад. Какво напрах грешно?”, спомня си посещението. Лекарите й са я диагностицирали с рядко срещания синдром. “Казаха ми, че никакви диети и тренировки няма да го поправят”, допълва Линда. “Вече не се гледам в огледалото. Не изглежда като мен”, споделя още супермоделът.

Тъжната равносметка от случилото се освен болка носи и поука на модела. Макар точно тя да е насочена повече към жените, които са готови на всичко в името на красотата.

“Защо чувстваме нуждата да правим това с телата си? Винаги съм знаела, че ще остарея. И знам, че това са нормални неща, през които тялото ми ще премине. Но не мислех, че ще изглеждам така. Вече не се разпознавам физически, но и не се разпознавам като човек. Тя – Линда Еванджелиста, супермоделът – я няма”, завършва откровението на бившата красавица.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Подмладяване от Kiehl’s
Ако преди 2-3 години идеята за киселини върху лицето не ви е...
Read More
0 replies on “Линда Еванджелиста след козметична процедура: Изгубих себе си!”