Мария Бакалова при Елън Дедженерис

(Photo by Terence Patrick/CBS via Getty Images)

Името на Мария Бакалова предизвика жестоки полемики в актьорските среди у нас, но поне за малко бургазлийката им слага точка. 24-годишната актриса гостува на една от най-популярните тв водещи в Америка Елън Дедженерис и разказа защо успехът й е толкова важен.

Мария и Елън разговаряха за номинациите за престижни филмови награди, които българката получи, и за сцената с Руди Джулиани в „Борат 2“, която възмути американските зрители. Точно тя накара публиката да шуми толкова около името на Бакалова още преди излизането на филма.

В епизода от филма дъщерята на Борат – Тутар Сагдиев, която е изиграна от Бакалова, се представя за журналистка и кани на интервю 76-годишния Джулиани, личен адвокат на Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк. След края на интервюто героинята на Бакалова предлага на политика да отидат в спалнята на хотела, където се провежда разговора, за да свали микрофона му.

Джулиани се държи свободно с нея и в един момент ляга на леглото и изглежда, че слага ръката си в панталона. След филма Джулиани заплаши Барън Коен със съд, определи частта от филма с негово участие за „изфабрикувана“ и обясни, че всъщност оправял ризата си.

Водещата отбелязва, че във филма има шокиращи сцени и не всеки зрител го гледа с лекота. Затова е важно какво е посланието, посочи Дедженерис.

„Равенството. Според мен това е най-важното послание, защото зад всички шеги и глупости има много силни послания за това как трябва да се отнасяме един към друг с любов, уважение и добрина“, обяснява Бакалова.

Дедженерис отбеляза пред аудиторията си и всички „първи“ постижения на актрисата – първа номинация за „Златен глобус“, „Изборът на критиката“ и наградата на Гилдията на актьорите за български актьор.

„Това е може би най-големият подарък. Заради признанията ми за ролята на Тутар толкова много българи и хора от Източна Европа мечтаят повече и по-силно, че това може да се случи, че е възможно. Затова съм толкова благодарна и смирена, че това се случва, тъй всичко, което искаме, е някой да ни забележи“, коментира Бакалова.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Усещане за жена
Ах, какво прелестно създание е жената! Тя е мистерия, необятна и величествена....
Read More
0 replies on “Мария Бакалова при Елън Дедженерис”