Мария Силвестър и приливът

Да потънеш дълбоко в душата си. Да откриеш свободата и необятността. Да разголиш мислите си. Пътят към Висшия Аз минава през най-черните кътчета. Приливът и отливът са двете страни на една и съща монета. Вълнуващо откриване на това, което никога не сме търсили – съвършенството вътре в нас.

Красива интерпретация по темата жената и бурята от емоции в нея представиха актрисата, модел и водещ Мария Силвестър и арт директорът Андрей Андреев в свои минифилм. Музиката във видеото е дело на Алекс Нушев, вокалите са на Деси Добрева, оператор – Иван Даскалов, режисьор – Виктор Антонов, гримът е на Катрин Валентинова, а фотографиите на Мария Съботинова.

Екипът работи в черно-бяла визия, като снимките са на магнетичния остров Св. Анастасия в близост до Бургас. Природните му дадености и неговите девствени скали вдъхновяват идеята за потъването в дълбокото, изглаждането на всички ръбове и откриването на онази чистота, която често смятаме, че сме изгубили в сблъсъка си със света на другите. Самотата не е метафора – тя е реалността на всеки от нас. Но тази самота е и само привидност, защото душата се нуждае от своето уединение.

„Видеото е заснето тази есен и е особено актуално заради социалните особености в момента. То обаче не е събитийно и може да се приеме като обобщение на живота на една жена. В него Мария играе сама себе си, а ние от екипа не искаме да дадем готови отговори на зрителя. Снимахме усещане и оставяме всеки сам да направи своите заключения“, обяснява Андреев.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Задушени миди с чушки
Продукти: 2 кг пресни миди 1 зелена люта чушка 2 с.л. зехтин...
Read More
0 replies on “Мария Силвестър и приливът”