Netflix изтри Джони Деп?

Филми на актьора Джони Деп вече са извън каталога на стрийминг платформата Netflix, разгласиха издания зад океана. Причината за това е в накърнения му имидж след серия лични провали. Сред тях е и разводът с Амбър Хърт, който разкри наклонностите му към семейно насилие.

От месеци насам от каталога на платформата постепенно отпадали едно или друго заглавие на звездата. Това разкритие съвпадна с развитието на съдебния процес между Джони Деп и таблоида The Sun. Според иска на Деп изданието е накърнило достойнството му, като го е нарекло „бияч на съпруги“. Със случая се занимаваше Върховния съд в Лондон, а решението бе в ущърб на актьора. Това поражение бе последвано от друго – Деп загуби ролята си във „Фантастични животни“.

Новината за прекратяването на отношенията между Netflix и продукциите с участие на Деп обаче се оказа силно преувеличена. Всъщност пред 2021 година се очаква именно в платформата да се разпространят две нови заглавия със звездата. Изтритите ленти пък са били с изтекли за разпространение права. От Netflix преценили да не ги подновяват поради слаб зрителски интерес.

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Цветът предизвиква емоции
Иновативната професионална боя за коса iNOA на L’Oreal Professionnel предлага най-доброто изживяване...
Read More
0 replies on “Netflix изтри Джони Деп?”