Осиновява ли Дженифър Анистън?

(Photo by Gregg DeGuire/Getty Images for Turner)

Актрисата Дженифър Анистън е една от звездите в Холивуд, която не обича да споделя темите за личния си живот. Причината навярно е, че през него опустошително премина първо Брад Пит, а след това и вторият й съпруг Джъстин Теру. С никого от тях звездата от „Приятели“ не успя да създаде потомство, колкото и да й се искаше.

След 50-тия рожден ден на Джен около нея все повече се коментира темата с осиновяването. И изглежда това ще се случи. Според списание Closer, което не назовава своите източници, Анистън смята да вземе в дома си дете преди края на годината. Актрисата дори е споделила за това свое намерение с колегите си от сериала „Приятели“, с които станаха истински приятели и в живота.

„Джен почувства, че събирането с бандата покрай снимките на специалния епизод е най-подходящото време, в което може да обяви голямата новина за бебето. Момичетата, разбира се, знаеха, тъй като се виждат редовно. Тя обаче прецени, че хубавата вест ще зарадва момчетата, защото с тях е почти невъзможно да се озове на едно място, предвид натоварения им график и служебни ангажименти. Все пак, прекарвайки почти всеки ден заедно в продължение на десетилетие, те се подкрепяха взаимно през трудните моменти, като опитите на Кортни да зачене и болезнения развод на Дженифър с Брад“, казва източник на „Closer“.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Истината на Меган и Хари
Расизъм, тънки сметки за пари, упражняване на натиск, студенина и липса на...
Read More
0 replies on “Осиновява ли Дженифър Анистън?”