Парис Джаксън е пансексуална

(Photo by Toni Anne Barson/WireImage)

Откакто се раздели с последното си гадже дъщерята на Майкъл Джексън Парис показва, че за любовта няма граници. При това сама намекна, че я е открила в своя приятелка – модела Кара Делевин. Двете са особено близки от почти 6 години, но напоследък отношенията им ескалират, намеквайки за връзка.

Това, което накара феновете да помислят, че Кара и Парис са нещо повече от приятелки, готови за парти, са еднаквите им татуировки. Дамите са се доверили на един от най-известните татуисти в Лос Анджелис, който им е направил червени рози. Рисунката на Кара се намира на дясната ръка, а тази на Джексън – на лявата. Розата на Парис, която е с по-дълго стъбло, е поставена между изцяло оцветен слънчогледов дизайн и татуировка, която е в чест на албума Dangerous на Майкъл Джексън. Розата на Делевин, която е с по-големи бодли, е близо до татуировка с бяло мастило, която гласи „дишай дълбоко“.

Самата Парис нееднократно е намеквала, че в любовта и живота е готова на експерименти. С половин уста дори е споделяла, че е пансексуална – влюбва се независимо от пола на обекта на чувствата си. Това, разбира се, може да се отнася и за мъже и за жени.

„Не се определям като бисексуална и моля, никой да не ми слага подобен етикет. Обичам хората заради тях самите, а не заради пола им. Открих това много рано в живота си и не мисля, че е нещо сензационно“, казва Парис по темата.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Какво мразят жените?

Текст Ина Иванова Мит е, че жените не знаят какво искат. Първо,...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ