Извини ли се Меган на кралицата?

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл едва ли отново ще стане близка със семейството му, но изглежда е решила да не се отказва от опитите в тази посока. Източници от кралското семейство издават, че бившата актриса се е свързала с кралица Елизабет Втора дни преди погребението на съпруга й, за да изкаже съболезнованията си. Това се случило с видео обаждане, в което участвал и малкия Арчи. Какво са си казали двете жени обаче, не се разкрива.

„Баба ми и дядо ми се справят с новите технологии. Чуваме се с тях по интернет и те гледат как Арчи тича из стаята, докато си говорим“, преди време е признавал Хари.

За да не нагнетява и без това тежката атмосфера около погребението на принц Филип, Меган избрала да се обади на кралицата преди траурното шествие миналата седмица и да я разчувства с неиния правнук.

„Меган знае колко тежко е всичко, което се случва за Хари – срещата със семейството му, това, че я отавя у дома бременна и сама с Арчи. За това даде всичко от себе си, за да го успокои“, издават още запознати.

Spread the love
More from divamagazine.bg
The Weeknd с нов студиен албум
На 7-ми януари канадската суперзвезда The Weeknd представи своя пети студиен албум...
Read More
0 replies on “Извини ли се Меган на кралицата?”