Принцеса по душа

„Вниманието към детайлите ражда съвършенство, а то вече не е дреболия.“ Някои приписват мъдрата фраза на Микеланджело Буонароти. Без да сме сигурни в авторството, няма как да не се възхитим на точността на афоризма. Четири wow изкушения от коледния макиаж и един аромат, които ще паднат присърце на особите със синя кръв (и не само).

Изглежда, че от M.A.C са решили да отпразнуват края на годината с гръм и трясък, и то по-скоро за добро, отколкото за лошо. Колекцията Frosted Firework ви кани да се потопите в кипящо творчество и експлозивен триумф в стил Северно сияние. Ледените сили на принцеса Елза от „Замръзналото кралство” бледнеят пред металните отблясъци на хайлайтъра Extra Dimension Skinfinish с релефен мотив на фойерверки и в ослепително розова ирисцентна опаковка.

Независимо дали става въпрос за класическата чанта 2.25 и 19, It аксесоарите на Chanel подкупват със златна верига с вплетена кожена лента. Резултатът от интерпретирането на визуалния код в ружа Les Chaines D’Or Illuminating Blush Powde е талисман, който олицетворява великолепието и емоционалната тръпка на празниците. Златното излъчване на сатененото покритие подобрява контурите на лицето с розов подтон за деликатно изваян и ослепителен ефект.

Зимна нощ, проблясващи на лунна светлина снежинки и пръски шампанско. Колекцията Golden Nights на Dior е фантастична приказка, в която традициите се съчетават с рокендрол внушение. Формула с вода, свежа текстура и намек за перлен финиш. Прахообразната пудра във формата на къшън Dior Forever Cushion усъвършенства кожата, озарявайки тенa с деликатно сияние, което ви кара да засияете по-ярко от хиляди звезди.

Почукайте на вратата, кажете паролата The Liquors и се вмъкнете в тайния бар на By Kilian за едно последно преди афтър парти. Ароматът Roses on Ice на късните нощни връзки улавя правилния момент, когато настроението става интимно и екстравагантността се настанява на масата. Интоксикиращите нотки, от които няма да ви боли главата на сутринта, са джин, дестилиран с роза и краставица. Флаконът е като изваден от някой артдеко сервиз.

Бижутата никога не са много. Доказателство е палитрата за очи Jewel Overload, която не прави изключение от общия знаменател на коледната колекция на Catrice, а именно – екстремен  блясък. Девет нюанса с матов, блестящ и металик финиш, перфектно координирани по цвят. Плюс  прахообразна лека текстура, придаваща драматизъм и изразителност на клепачите. Луксозният скъпоценен дизайн, инкрустиран с камъни, е прекрасно допълнение към всяка дамска чанта.

Spread the love
Публикувано от
Още от Свобода Сидерова

Аромат на лято

Хайде на пикник! Поредната „ябълка” Nina Rose Garden на Nina Ricci весело...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ