Принцеса по душа

„Вниманието към детайлите ражда съвършенство, а то вече не е дреболия.“ Някои приписват мъдрата фраза на Микеланджело Буонароти. Без да сме сигурни в авторството, няма как да не се възхитим на точността на афоризма. Четири wow изкушения от коледния макиаж и един аромат, които ще паднат присърце на особите със синя кръв (и не само).

Изглежда, че от M.A.C са решили да отпразнуват края на годината с гръм и трясък, и то по-скоро за добро, отколкото за лошо. Колекцията Frosted Firework ви кани да се потопите в кипящо творчество и експлозивен триумф в стил Северно сияние. Ледените сили на принцеса Елза от „Замръзналото кралство” бледнеят пред металните отблясъци на хайлайтъра Extra Dimension Skinfinish с релефен мотив на фойерверки и в ослепително розова ирисцентна опаковка.

Независимо дали става въпрос за класическата чанта 2.25 и 19, It аксесоарите на Chanel подкупват със златна верига с вплетена кожена лента. Резултатът от интерпретирането на визуалния код в ружа Les Chaines D’Or Illuminating Blush Powde е талисман, който олицетворява великолепието и емоционалната тръпка на празниците. Златното излъчване на сатененото покритие подобрява контурите на лицето с розов подтон за деликатно изваян и ослепителен ефект.

Зимна нощ, проблясващи на лунна светлина снежинки и пръски шампанско. Колекцията Golden Nights на Dior е фантастична приказка, в която традициите се съчетават с рокендрол внушение. Формула с вода, свежа текстура и намек за перлен финиш. Прахообразната пудра във формата на къшън Dior Forever Cushion усъвършенства кожата, озарявайки тенa с деликатно сияние, което ви кара да засияете по-ярко от хиляди звезди.

Почукайте на вратата, кажете паролата The Liquors и се вмъкнете в тайния бар на By Kilian за едно последно преди афтър парти. Ароматът Roses on Ice на късните нощни връзки улавя правилния момент, когато настроението става интимно и екстравагантността се настанява на масата. Интоксикиращите нотки, от които няма да ви боли главата на сутринта, са джин, дестилиран с роза и краставица. Флаконът е като изваден от някой артдеко сервиз.

Бижутата никога не са много. Доказателство е палитрата за очи Jewel Overload, която не прави изключение от общия знаменател на коледната колекция на Catrice, а именно – екстремен  блясък. Девет нюанса с матов, блестящ и металик финиш, перфектно координирани по цвят. Плюс  прахообразна лека текстура, придаваща драматизъм и изразителност на клепачите. Луксозният скъпоценен дизайн, инкрустиран с камъни, е прекрасно допълнение към всяка дамска чанта.

Spread the love
Tags from the story
,
More from Свобода Сидерова
Дим за душата
Министерството на здравеопазването предупреждава: тютюнопушенето е вредно за здравето. Дори да сте...
Read More
0 replies on “Принцеса по душа”