Връща ли се Саманта в „Просто ей така“?

kim cattral
(Photo by FOX via Getty Images)

Липсата на яркия образ на Саманта Джоунс в продължението на „Сексът и градът“ е от онези неща, които феновете на продукцията трудно преглъщат. Сексапилната сексуална блондинка, изиграна от Ким Катрал, знаеше как да разгорещи всеки разговор и да го насочи в пиперлива посока. Навярно за това и вече втори месец продукцията получава сериозни критики и дори предложения да върне Саманта в „Просто ей така“.

„Това не стои на дневен ред. Ким вече каза каквото има да казва по темата, а не е наша работа да караме един актьор на сила да участва в такъв проект“, отбеляза създателят на продължението Майкъл Патрик Кинг в свое интервю. Самият той е доволен, че е намерил дори косвено да включи Саманта в продължението със съобщенията, които си разменя с приятелката си Кари. Повече от това обаче едва ли може да се очаква.

Кинг недвусмислено обяснява, че разговори с Катрал не се провеждат, а героинята й не присъства в сценария. „Всичко в посока на нейното появяване е просто фантазия“, допълва той.

Междувременно феновете на сериала започнаха да залагат какво ще се случи със Саманта. Спекулациите са, че също както и Тузаря тя ще бъде „убита“, за да се сложи точка на всички въпросителни около изчезването й.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Мария Бакалова с нов проект
Мария Бакалова, която е едно от лицата на новия брой на списание...
Read More
0 replies on “Връща ли се Саманта в „Просто ей така“?”