Адел пред раздяла с Рич Пол

adele rich paul
(Allen J. Schaben / Los Angeles Times via Getty Images).

Проблемите около Адел се сгъстяват. Според най-новите слухове чувствата между певицата и спортния агент Рич Пол са охладнели. Това се дължи на напрежението, което звездата изпита около предстоящите си концерти в Лас Вегас, които в крайна сметка бяха отложени заради недостатъчна подготовка.

Мълвата гласи, че Адел е прекарала последната седмица в дома на Пол, опитвайки се да спаси любовта им. 33-годишната британска суперзвезда започна да излиза с американския милионер в средата на миналата година. Двойката се появи за първи път заедно на официално събитие през октомври 2021 г.

Според приближени до звездата, през януари Рич Пол е пътувал постоянно по работа, а Адел е пребивавала основно в Лас Вегас, за да оформи последните детайли около своите концерти. През уикенда стана ясно, че проблемите във връзката на двойката са станали причина Адел да отмени шоутата си „Уикенди с Адел“ в Лас Вега. Така тя може да се съсредоточи върху личния си живот.

„Адел се нанесе в къщата на Рич в Бевърли Хилс и просто се опитва да оправи отношенията им, защото те са се обтегнали. Двамата почти не се виждаха от началото на годината, защото той отсъстваше по работа, а тя се опитваше да се съсредоточи върху шоуто във Вегас. Тя се разстрои, че той не е до нея, когато има нужда от него, а той пък ѝ обясни, че си има собствена, достатъчно ангажираща кариера.“

„Тя се намира в много емоционален и стресиращ период, а сега двамата прекарват известно време заедно, за да се опитат да спасят нещата по между си. Те наистина се харесват един друг, но кариерите им пречат.“

По-рано се твърдеше, че Адел е била чута да „вика и ридае“ докато говори по телефона с Рич по време на репетициите си за концертите и въобще не се е съсредоточавала върху работата си. Връзката на звездата с 40-годишния Пол е първата й публична любов след развода й с предприемача Саймън Конецки, бащата на деветгодишния й син Анджело.

Spread the love
Tags from the story
, ,
More from divamagazine.bg
Елина Кешишева и Dior като изкуство
Българското участие в кампаниите на Dior тази година е особено силно. Освен...
Read More
0 replies on “Адел пред раздяла с Рич Пол”