Приключи тазгодишното издание на Sofia Fashion Week

Дизайнери от България и света се събраха на една сцена в три поредни вечери:

1-ва вечер – Български марки и дизайнери ready-to-wear мода
2-ра вечер – Официална и висша мода
3-та вечер – Ексклузивни дизайнери и брандове

Домакин и съорганизатор отново бе хотел Маринела. Стотици гости се насладиха на великолепната welcome area, където се запознаха отблизо с партньорите на събитието. Пред залата ги очакваха предложенията на автомобилите DS Automobiles, а вътре – луксозните италиански вина и просеко на VOGA Italia.

Първата вечер бе посветена на български марки. Подиума откри брандът Papena, последван от дебюта на Наталия Гуркова, авторските принтове на Vanitta и колекцията на Боряна Колева с намигване към устойчивата мода. Pause Jeans показаха преобладаващото черно облекло, а Wolf Walley пък пристигна директно от Седмицата на модата в Милано с колекцията си Sakura с персонализирани авторски нашивки и бродерии. Stephanie Kamenova Luxury Fashion сложи финал на вечерта.

Втората вечер, посветена на официална и булчинска мода, откри Стоян Радичев. Дъщерята на София Борисова, Доротея, впечатли публиката с изискани модели и доказа, че е достоен наследник на своята майка. Последва ревюто на Mia Touché с корсети и харнес аксесоари, допълнени от очила от KWIAT. Вечерта продължи с колекциите на RADAPOLA, Соня Атанасова и Силвана Данаилова от Princess Fashion Studio, BoldAtelier, Velvet Angel, ALEGRA и Desire Mark. Младата и талантлива дизайнерка Ивет Апостолова дебютира на сцената с колекция официални рокли, а моделите на IVETTE BIANCHI пренесоха публиката във вселена от флорални детайли и красиви десени. Вечерта закри брандът BLINK by Radi Lazarova.

По време на третата, заключителна вечер на Sofia Fashion Week гостите се пренесоха на световните модни подиуми с ревютата на международни брандове, които представиха тенденциите за настоящия сезон. Ексклузивният партньор на Sofia Fashion Week AW23/24 Huawei Watch GT 4 в колаборация с Global Brands Store дадоха старт на модното шоу. Световната ни шампионка Ивет Лалова, която е лице на Huawei, поздрави гостите в залата.

BAPA Store представи актуална селекция от модели и аксесоари за деца и тийнейджъри. Вечерта продължи с ревю на Bridal Fashion и моделите на световноизвестния дизайнер – Vera Wang и италианския бранд – Milla Nova. Брандът Carducci, представиха тенденциите в мъжките облекла за този сезон, а Nina Naustdal – тези в дамския. Бунтарите от Junus Coban показаха своето виждане за модните тенденции с провокативни детайли. Финалът на вечерта сложи колаборацията между Diblong.bg и Black Vanilla.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Риана с моден провал
Музиката и киното може да носят успехи на Риана, но не и...
Read More
0 replies on “Приключи тазгодишното издание на Sofia Fashion Week”