Гуинет и лакомията по време на пандемия

(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Позната със съветите си за здравословни хранене, балансиран живот, органична диета, безглутенови вкусотии – Гуинет Полтроу изглежда също изневерява на личните си правила. Доказва го последната година на локдаун, в която актрисата е качила 6 килограма от чиста лакомия. При това сама признава, че се е хранила без контрол.

„Нямах никакви спирачки. Качих повече от 6 килограма, а червата и бяха в ужасно състояние. А най-ужасното е, че нямах никакво желание да правя нищо по въпроса. Сякаш виното, пастата, бисквитите и крекерите, които обичах, ме бяха погълнали“, споделя звездата.

Стяга се чак в началото на годината, когато се съветва с експерт и прави изследвания. Оказва се, че не е никак добре да продължава с този начин на живот и започва от раз да спазва своя режим. Чувства подобрение чак на 60-тия ден от него. „Ако ме питате дали мамя и допускам изключения – не. Знаете, че съм дисциплинирана и стриктна. Но този път ми трябваше повече време от преди, за да вляза в обичайното си състояние“, казва Полтроу.

След това по традиция препоръчва куп хранителни добавки за повече здраве, които ще ви спестим. Но препоръчваме горещо някои от рецептите й, споделени в мрежата.

Едно поне сме сигурни. След признанията й, Гуинет изглежда една идея по-нормална жена.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Каролина Куркова в очакване на бебе
Моделът Каролина Куркова очаква трето дете. Красавицата е на 36 и споделя,...
Read More
0 replies on “Гуинет и лакомията по време на пандемия”