Аудиокниги – умната инвестиция на Black Friday

Storytel

Ако шопинг офертите ви заливат отвсякъде, но тази година сте решили да не пазарувате излишни вещи, които не сте сигурни дали ще ползвате, аудио и е-книгите са чудесен вариант за полезна и приятна инвестиция по време на големите намаления. До 30 ноември платформата за аудио и е-книги Storytel предлага активирането на абонамент с 50% отстъпка за първите три месеца. Black Friday офертата предлага неограничен достъп до 500 000 заглавия, над 5000 от които на български език, само срещу 6,50 лв на месец за периода на промоцията.

Ето и някои от заглавията, до които ще имате достъп дори и в офлайн режим навсякъде и по всяко време. Ако сте пропуснали или искате да си припомните култовата история на Паулу Коелю – Алхимикът, ще можете да го направите от 30 ноември с гласа на актьора Владо Пенев. Сред премиерните заглавия през ноември ще откриете и елегичният роман Норвежка гора от Мураками. Добавяме два винаги актуални романа – 1984 на Джордж Оруел с гласовете на Владимир Михайлов, Йоана Темелкова и Светломир Радев и Тортила Флет на Джон Стайнбек. За любителите на езотериката този месец в аудиоформат излиза и новата книга Спомени от отвъдното на Д-р Майкъл Нютън, автор на бестселърите „Пътят на душите“ и „Следите на душите“. Ако ли пък сте фокусирани върху грижата за тялото и здравето ви предлагаме подкаста на Инес Субашка „Навикът да си здрав“ и превърналата се в „библия“ Глюкозна революция на Джеси Инчауспе.

Аудиокнигите са чудесна възможност да използвате разумно времето, което прекарвате в пътуване до офиса или училището, на разходка и в домакински задължения. Огромното разнообразие в каталога на Storytel ще ви даде възможност да привлечете и децата си към литературата по един модерен и близък до живота им начин. Актуалните изследвания показват, че слушането на аудиокниги е ефективен начин за насърчаване на четенето сред подрастващите.

Една от най-практичните причини да дадете шанс на аудиокнигите със специалната оферта на Storytel е, че с инвестиция от 6,50 лв. на месец за периода на промоцията, ще можете да се запознаете с хиляди нови заглавия и автори, които ще са с вас навсякъде в мобилното ви устройство. Без физическо обвързване, с мисъл за олекотяване на бюджета и без да се налага да носите тежки книги или да организирате още място в дома си за по-голяма библиотека.

С богатия каталог на Storytel може да намерите време за пропуснатите класически произведения, да учите чужди езици и да се запознаете с интересни формати като аудиосериали или подкасти.

Не на последно място, абонаментът е смислен и оригинален подарък за предстоящите празници – вижте как може да го стартирате на промоционални цени на www.storytel.com/bg.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Маргарет Атууд, „Орикс и Крейк“
“През първата седмица бяха разпространявани съвети за преваряване на водата и ограничаване...
Read More
0 replies on “Аудиокниги – умната инвестиция на Black Friday”