Ирина Флорин се завръща с песента „Носталгия“

Ирина Флорин представи новия си музикален проект “Носталгия“, който ще е част от предстоящия й албум. Видеоклипът дело на Васил Стефанов е първият й самостоятелен от три години насам.

„Чувствах се така, сякаш за първи път заставам пред камера, въпреки че по време на социалната изолация, дошла с коронавируса, направихме страхотно home видео на една от любимите ми песни от албума, а именно „Тъмнината вътре в мен“. Радвам се, че се получи продукт, изпълнен с много естетика и женственост, типично в мой стил“, разказва за работата по клипа на песента Флорин.

Всъщност меланхоличната песен с хитов заряд е подарък, който Ирина получила за рождения си ден от музиканта Георги Георгиев от група „Остава“. „С него работим заедно над 20 години, като той има участие във всеки мой албум – понякога повече, понякога по-малко, в зависимост от това как сме се срещнали във времето. Жоро не за първи път прави подобен трогателен жест към мен, но този бе наистина специален. Още в мига, когато чух песента, бях абсолютно запленена от нея. Човек или от раз бива завладян от дадена музика, или не, а аз буквално подскочих от вълнение.“

„Носталгия“ може да бъде намерено в стрийминг платформите Spotify, Apple Music и много други. А в предстоящия албум на. Ирина Флорин ще бъдат включени и вече добре познатите „По целувките“, „Какво е любов“, „Тъмнината в мен“, „Среща“, както и още седем парчета, които все още не са били представяни пред публиката. Проектът ще бъде представен официално на 29 октомври в Sofia Live Club.

Spread the love
More from divamagazine.bg
На какво държи най-много Кание
В случай на пожар някои хора взимат албумите със снимки, други любимата...
Read More
0 replies on “Ирина Флорин се завръща с песента „Носталгия“”