Тях ще гледаме като Фред Астер и Джинджър Роджърс

Златната епоха в киното – 30-те и 40-те години, познава много качествени и добри колаболарации. Сред тях са много двойки и много любови. Но историята на Фред Астер и Джиджър Роджърс така и никога не е описана или показвана на голям екран.

Новината, че Джонатан Ентуисъл – създателят на сериала „The end of the f***ing world“ подготвя филм за този известен дует, ни зарадва искрено. Филмът със заглавието „Fred & Ginger” трябва да се появи догодина и  ще покаже екранното партньорство между двете холивудски икони, които правят точно десет филма заедно през 30-те и 40-те. Освен в киното филмът ще се концентрира и в история за любовната връзка на Фред и Джинджър, която те имат, докато работят заедно.

Филмът ще е мюзик, а главните роли са поети от Джейми Бел като Фред Астер и разкошната Маргаред Куали. Виждали сме Джейми Бел, който показва завиден танцувален талант в успешния „Били Елиът”, който го направи звезда, а звездата на Маргарет изгря миналата година след ролята й „В имало едно време в… Холивуд“.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Ирен Леви: Прекаленото търпение е недостатък

Някъде през 80-те годинина XX век писателят Марсел Пруст попълнил въпросник на...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ