Тях ще гледаме като Фред Астер и Джинджър Роджърс

Златната епоха в киното – 30-те и 40-те години, познава много качествени и добри колаболарации. Сред тях са много двойки и много любови. Но историята на Фред Астер и Джиджър Роджърс така и никога не е описана или показвана на голям екран.

Новината, че Джонатан Ентуисъл – създателят на сериала „The end of the f***ing world“ подготвя филм за този известен дует, ни зарадва искрено. Филмът със заглавието „Fred & Ginger” трябва да се появи догодина и  ще покаже екранното партньорство между двете холивудски икони, които правят точно десет филма заедно през 30-те и 40-те. Освен в киното филмът ще се концентрира и в история за любовната връзка на Фред и Джинджър, която те имат, докато работят заедно.

Филмът ще е мюзик, а главните роли са поети от Джейми Бел като Фред Астер и разкошната Маргаред Куали. Виждали сме Джейми Бел, който показва завиден танцувален талант в успешния „Били Елиът”, който го направи звезда, а звездата на Маргарет изгря миналата година след ролята й „В имало едно време в… Холивуд“.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Sofia Fashion Week се завръща през март 2024
Първата вечер на Sofia Fashion Week ще представи нови родни дизайнери и...
Read More
0 replies on “Тях ще гледаме като Фред Астер и Джинджър Роджърс”