Дъщерята на Тръмп в афера с тайните служби

(Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)

Романтичният сюжет на „Бодигард“ изглежда вдъхновява истински истории в семейството на бившия президент Доналд Тръмп. Две от неговите близки жени – дъщеря му Тифани и снаха му Ванеса са „хванати“ в афери с агенти на тайните служби по времето, в което той управлява Америка. Това става ясно от нова книга, посветена на тайните на Сикрет сървис.

Макар информацията да бе яростно отречена от говорител на Тифани Тръмп, тя все още е обект на разследване. Ванеса не я е коментирала, но според книгата е излизала на срещи с агент на служителите, още преди да се разведе със сина на Тръмп.

Ванеса Тръмп по време на бракоразводното дело с Доналд Тръмп – младши (Photo by Alec Tabak – Pool/Getty Images)

„Ванеса и Доналд Тръмп – младши имаха своите проблеми много преди да подадат документи за развод. На практика водеха два отделни живота“, коментират близки до семейството.

Точно ден преди официално да напусне Белия дом семейство Тръмп анонсира хубавата новина, че Тифани ще се жени за своя годеник Майкъл Булоуз. Двамата се срещат в нощен клуб в Миконос през 2018 г. и през 2019 година анонсират отношенията си. Слуховете за връзка на Тифани с агент на тайните служби обаче са преди този период, а мистериозният мъж е описан като висок и тъмнокос.

„Отношенията ми със служителите на Сикрет сървиз са изцяло професионални“, обяснява най-малката дъщеря на Тръмп и отказва всякакви следващи спекулации по темата.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Свински пържоли с чили и кайсии
Продукти: ¼ ч.ч. конфитюр от кайсии ¼ ч.ч. чили сос 1 с.л....
Read More
0 replies on “Дъщерята на Тръмп в афера с тайните служби”