Зарязана ли е Джей Ло?

(Photo by Amy Sussman/WireImage,)

Вече разказахме за слуховете, които витаят около Дженифър Лопес и Алекс Родригес. Двамата се опитаха да ги потушат с любовни снимки от Доминикана, където Джей Ло снима новия си филм. В рая им обаче явно има буря. Или поне това подсказва нов пост на певицата в интернет.

Кадърът, който предизвика притеснения във феновете й, е от фотосесия за обувки с марката DSW. Той преставя пролетно лятната колекция на бранда и вероятно е правен преди няколко седмици. На него обаче ясно се вижда, че на Джей Ло й липсва нещо важно – годежния пръстен от Алек. Уверете се сами.

Разбира се, причината за липсата на бижуто може да е просто решение на стилистите във фотосесията. Все пак на фокус са обувките, които Лопес носи, а ръката й на преден план е с цел да привлече вниманието към тях. Липсата на пръстена може да е насочена именно в тази посока – да накара кадрите да се завъртят в медиите с цел безплатна реклама (ние се хванахме) или пък точно обратното – да не отвличат интереса от обувките.

Каквато и да е истината за ситуацията, спекулациите за отношенията между Джей Ло и А Род няма да приключат скоро. Все пак и двамата за сега не коментират дали наистина са имали период на отдалечаване заради слуховете за изневяра. А ако това е така, липсата на бижуто на ръката на Джени е обяснима.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Даян фон Фюрстенберг с нова книга
Именитата дизайнерка издаде книга, посветена на личностното израстване и озаглавена Own It:...
Read More
0 replies on “Зарязана ли е Джей Ло?”