Кой сложи край на шоуто на Елън?

(Photo by Terence Patrick/CBS via Getty Images)

Комедийната актриса и водещ Елън Дедженерис спира своето токшоу след 19 години на екран. Новината дойде неочаквано за милионите й фенове, които я подкрепяха дори по времето, в което излъчваше от дома си. Оказа се обаче, че Дедженерис е обмисляла решението няколко години. На 11 май тя информирала екипа за плановете си настоящият сезон на шоуто да бъде последен.

След обявяването на новината веднага се появиха спекулации, че истинската причина за спирането на предаването е на продуцентите. Те именно отказали да подпишат с Елън след разобличителните удари на нейни служители за условията на работа с нея. Преди година водещата бе обвинена в тормоз и малтретиране на подчинените си и още тогава бе на крачка от освобождаване. Спаси я само фактът, че в контактът й има солидни неустойки.

За сега не е ясно каква ще е следващата работа на водещата. Слухове носят, че е възможно да се коалира с водещата Опра Уинфри, която събира дрийм тийм в своята продуцентска компания. И е възможно именно това да е шансът за позитивна промяна в имиджа на Елън.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Роберта: Май не харесвам птиците
Някъде през 80-те години на XIX век писателят Марсел Пруст попълнил въпросник...
Read More
0 replies on “Кой сложи край на шоуто на Елън?”