Уилям и Хари не си говорят

(Photo by Karwai Tang/WireImage)

Принцовете Уилям и Хари няма да си разменят и едно изречение по време на погребението на дядо си. Синовете на Чарлз и Даяна ще бъдат „разделени“ в погребалната процесия от своя братовчед Питър. Така на практика заради протокола на събитието двамата ще бъдат затруднени физически да комуникират.

Решението двамата братя да не са един до друг до ковчега на дядо си принц Филип веднага предизвика слухове за разрив в отношенията им. Поводи за това не липсват, особено след все още неотшумелия скандал покрай интервюто на Хари и Меган пред Опра Уинфри. От двореца обаче веднага изпратиха обяснение.

„Това разпределение е по желание на Нейно височество Елизабет Втора и е по практични причини. Не бива да се търси сигнал, няма драма и спекулации около него“, заяви официалният говорител.

Разбира се, каквото и да се каже вече, бомбата в семейството е хвърлена. Както Хари сам издаде, с баща му Чарлз не се чуват често. Изглежда Уилям също не комуникира много с брат си. Това потвърди и член на близкия кръг на кралската фамилия. Веднага след разговора пред Опра Чарлз, Хари и Уилям са имали разговор, но той е бил крайно непродуктивен.

„Но поне поставиха началото“, опитва се да намери позитивната нагласа източникът.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Води с добавена стойност
Интересът към храни и напитки, повишаващи имунитета, расте средно с 23% на...
Read More
0 replies on “Уилям и Хари не си говорят”