Адел получи развод

Март започва чудесно за Адел. Певицата официално е свободна жена и може да прави каквото си иска. Британката и съпругът й Саймън Конеки са получили документи за развода си две години след раздялата си.

Пресата информира, че съдия е подписал споразумението за подялба на имуществото на бившите съпрузи. То е постигнато със съдействието на медиатори. Двамата ще имат съвместно попечителство над сина си Анджело, който е на осем години.

През април миналата година съд в Лос Анджелис уважи иск на певицата детайлите по развода да не стават публично достояние. Семейството притежава имот в Лос Анджелис, САЩ, и два във Великобритания.

Макар Адел и Саймън, който е изпълнителен директор на благотворителна организация, да са се разделили като приятели, се наложило да потърсят външно съдействие, за да договорят подялбата на имуществото си. Смята се, че спорове са възникнали около разпределението на състоянието на Адел от 140 милиона британски лири, както и на семейните имоти, оценявани на близо 35 милиона британски лири.

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Възраждане за нов живот – изложба на усмивки през лятото
В началото на юни, месеца на непринудената жизнерадост в София ще се...
Read More
0 replies on “Адел получи развод”