Памела Андерсън продава дома си в Малибу

53-годишната звезда от „Спасители на плажа“ пусна за продажба имението си с четири спални и спални, проектирано от Филип Вертох, за цена от 14.9 милиона долара. Актрисата, която тайно се ожени за бодигарда си Дан Хейхърст в навечерието на Коледа, е решила да се премести на север и ще живее в бившето ранчо на баба си на остров Ванкувър, Канада. Тя и Хейхърст са там от началото на пандемията.

„Време е да се върна към корените си. Влюбена съм, наскоро се омъжих за обикновен и земен мъж.“ – обяснява  Памела решението си да остави Малибу зад себе си.

„Създавам отново живота си тук, където всичко започна. Беше диво диво пътуване, но направих пълен кръг. Напуснах малкия си град в началото на двадесетте си години, когато се снимах за Playboy, обиколих целия свят, само за да се приберанай-накрая у дома – едно от най-красивите места на земята. Аз съм щастливо момиче.“

Андерсън купи канадския имот преди три десетилетия, но сега, заедно с новия си съпруг, тя реновира и подобрява къщата, за да я превърне в свое лично парче устойчив рай.

Принципите на устойчивостта са заложени в дизайна на нейния плажен дом в Малибу от 5500 кв. м. Имотът включва още къща за гости, басейн, спа център и тераса на покрива с камина. Има и собствен достъп до плажа.

Андерсън казва, че любимата ѝ стая е спалнята. „Обичам тази стая, тя е чувствено и чисто пространство с под от тиково дърво, дъждовен душ и вана в спалнята, както и сауна към нея.“

Spread the love
More from divamagazine.bg
Нека да чуем Уди Алън
„Само да вметна“ бе заклеймена преди публикуването й в САЩ Скандална, разголваща,...
Read More
0 replies on “Памела Андерсън продава дома си в Малибу”