Барман, дай две!

Как – без да злоупотребявате с коктейли, да бъдете душата на всяко парти,  цяла нощ да танцувате voguing, а на сутринта да сте екстра? Отговор дава дуото 212 VIP Rose& Black Extra на Carolina Herrera

Яркото става още по-ярко, гръмкото – още по гръмко, а партито – още по-екстра. Концепцията на двойката лимитирани аромати на Carolina Herrera 212 VIP Rose Extra и 212 VIP Black Extra е повече от завладяваща. Дори страстните движения на voguing (танц от 70-те, който достига своя пик през 90-те благодарение на музикалния клип Vogue на Мадона) да не ви се отдават като на моделите и инфлуенсъри Камерън Далас, Хейли Болдуин и Тейлър Хил, кой го е грижа? Поръчвайки на ароматния бар въпросните екстра коктейли, вие се сдобивате с VIP пропуск за всяко парти.

Звездите на нощта

Ароматите с алкохолен мотив, каквато е сагата 212 VIP, отдавна не са рядкост, но звучат интригуващо. В крайна сметка основата при парфюмите и градусните напитки е една и съща. Сладък вишнев ликьор, слънчева мандарина и нежно личи. Необичайният електрифициращ старт при дамския  212 VIP Rose придава екстравагантен привкус на непочтителния букет от божур и ирис, тонирани със стърготини горчив бадем и ванилия от Мадагаскар. Мъжът 212 VIP Black Extra привлича женските погледи и се ползва с оглушителен успех. Находка за любителите на куба либре (ром и кола), композицята запазва свежата индивидуалност на лавандула, но увивайки се в пищния съблазнителен акорд на черна кожа, провокира с шоколадови вълни на какао и мускус.

#BEEXTRA

Благодарение на все по-нарастващото присъствие на социалните медии  voguing се завръща в светлината на прожекторите. Определящ фактор при обонятелния танц между мъжа и жената 212 VIP Extra е двойствеността. Вишневият ликьор (Rose) и какаото (Black) намират баланс при смесването си с горчив бадем (Rose) и лавандура (Black). Според Каролина Ерера де Баез комбинацията, елегантна и магнетична, е реинтерпретация на voging. Във вселената на арт директора на парфюмната къща, както и в модата,  личността и стилът са на първо място. Това е начинът, по който говорите или показвате своята идентичност, избирайки даден аромат. По хипнотизиращ начин дуото 212 VIP Extra препредава посланието: „Защо да сте обикновени, като може да сте изключителни?” Наистина, защо!

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Аромат на свещено дърво
Обикновено думата нахален не предизвиква възторг, но името на аромата за жени...
Read More
0 replies on “Барман, дай две!”