Барман, дай две!

Как – без да злоупотребявате с коктейли, да бъдете душата на всяко парти,  цяла нощ да танцувате voguing, а на сутринта да сте екстра? Отговор дава дуото 212 VIP Rose& Black Extra на Carolina Herrera

Яркото става още по-ярко, гръмкото – още по гръмко, а партито – още по-екстра. Концепцията на двойката лимитирани аромати на Carolina Herrera 212 VIP Rose Extra и 212 VIP Black Extra е повече от завладяваща. Дори страстните движения на voguing (танц от 70-те, който достига своя пик през 90-те благодарение на музикалния клип Vogue на Мадона) да не ви се отдават като на моделите и инфлуенсъри Камерън Далас, Хейли Болдуин и Тейлър Хил, кой го е грижа? Поръчвайки на ароматния бар въпросните екстра коктейли, вие се сдобивате с VIP пропуск за всяко парти.

Звездите на нощта

Ароматите с алкохолен мотив, каквато е сагата 212 VIP, отдавна не са рядкост, но звучат интригуващо. В крайна сметка основата при парфюмите и градусните напитки е една и съща. Сладък вишнев ликьор, слънчева мандарина и нежно личи. Необичайният електрифициращ старт при дамския  212 VIP Rose придава екстравагантен привкус на непочтителния букет от божур и ирис, тонирани със стърготини горчив бадем и ванилия от Мадагаскар. Мъжът 212 VIP Black Extra привлича женските погледи и се ползва с оглушителен успех. Находка за любителите на куба либре (ром и кола), композицята запазва свежата индивидуалност на лавандула, но увивайки се в пищния съблазнителен акорд на черна кожа, провокира с шоколадови вълни на какао и мускус.

#BEEXTRA

Благодарение на все по-нарастващото присъствие на социалните медии  voguing се завръща в светлината на прожекторите. Определящ фактор при обонятелния танц между мъжа и жената 212 VIP Extra е двойствеността. Вишневият ликьор (Rose) и какаото (Black) намират баланс при смесването си с горчив бадем (Rose) и лавандура (Black). Според Каролина Ерера де Баез комбинацията, елегантна и магнетична, е реинтерпретация на voging. Във вселената на арт директора на парфюмната къща, както и в модата,  личността и стилът са на първо място. Това е начинът, по който говорите или показвате своята идентичност, избирайки даден аромат. По хипнотизиращ начин дуото 212 VIP Extra препредава посланието: „Защо да сте обикновени, като може да сте изключителни?” Наистина, защо!

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Хронобиология на хоризонта или нова гледна точка за менопаузата
Наясно с тренда well-aging, Lierac предлага да приветстваме зрелостта. Обновената формула на...
Read More
0 replies on “Барман, дай две!”