Принцеса Беатрис е съкрушена заради внезапната смърт на бившия си

Снимка: Paul Ellis - WPA Pool/Getty Images).

Принцеса Беатрис е „с разбито сърце“ след смъртта на бившия си приятел, който вероятно е взел свръхдоза в хотел в Маями, съобщава MailOnline

Двойката започва да се среща през 2005 г., когато Беатрис е едва на 17 години, а Паоло Лиуцо – на 24. Разделят се през 2006 г., но се предполага, че връзката им е била интензивна и страстна.

В сряда се появиха сведения, че Паоло е починал, след като полицията е била повикана в хотел citizenM Miami Worldcenter в 15,22 ч. на 7 февруари. Подробности за смъртта му обаче няма. Въпреки това Майкъл Вега, служител, който говори от името на полицейското управление в Маями, заяви, че смъртта на Паоло се „разследва като резултат от свръхдоза“.

Паоло Лиуцо в съда през 2006 г. (Снимка: Джон Чапъл/Shutterstock)

Като час на смъртта на Лиуцо е посочен 15,34 ч., малко след като полицията е пристигнала в стаята му. Вътрешни източници твърдят, че Паоло от известно време се е борил с наркотиците и е имал дългове и проблем с хазарта. Негов приятел споделя пред The Sun, че „Паоло не се справя добре в личен план. Това беше много интензивен начин на живот и всички се страхувахме, че в крайна сметка ще го застигне.“

Паоло и преди е имал неприятни сблъсъци със законодателството, включително е бил арестуван и обвиняван в притежание на кокаин в Австралия през 2009 г. В смъртния му акт е посочено, че не е семеен, а професията му е консултант в областта на изкуството.

Принцеса Беатрис със съпруга си Едоардо Мапели Моци през юни 2022 г.
(Снимка: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Връзката на Паоло с Беатрис става публично достояние, когато той се присъединява към семейното ѝ ски пътуване до Вербие през 2006 г. Приема се, че принцеса Беатрис е тази, която е сложила край на предишните си любовни отношения. През 2020 г. тя се омъжва за строителния предприемач Едоардо Мапели Моци и сега двойката има една обща дъщеря – Сиена.

Беатрис е родена на 8 август 1988 г. и е по-голямата дъщеря на принц Андрю, херцог на Йорк, и Сара, херцогиня на Йорк. Понастоящем тя е девета по ред за британския престол.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Всичко, което искате да знаете за „Уестсайдска история“
Режисиран от носителя на „Оскар“ Стивън Спилбърг, по сценарий на носителят на...
Read More
0 replies on “Принцеса Беатрис е съкрушена заради внезапната смърт на бившия си”