Излиза второто издание на книгата „Светлина между два океана“

Cover MLS - The Light Between Oceans.indd

Второто издание на романа от М. Л. Стедман излиза на 9 февруари (петък), и вече е в предварителна продажба. Печели наградата за роман на годината на Американската асоциация на независимите книжарници през 2013 г., а през 2012 г. – за най-добър исторически роман в читателската класация на „Гудрийдс“. Новата корица е от едноименната екранизация, в която участват Майкъл Фасбендър, Алисия Викандер и Рейчъл Вайс.

Издателство ОБСИДИАН
Превод Любомир Николов
Страници 400
Цена 24 лв.
Корица мека

Незабравима история, в която доброто и злото имат едно и също лице

1920 г. След четири години на Западния фронт Том Шърборн се е завърнал в Австралия и е назначен за пазач на фара на Янус Рок. Той е единственият обитател на този отдалечен от брега остров и се надява, че усамотението ще го откъсне от кошмарите на войната.

1926 г. Смелата и решителна Изабел, която сама е пожелала да сподели с Том суровото ежедневие насред океана, е на гроба на мъртвородения си син, когато чува бебешки плач. След три безуспешни опита да се сдобие с дете тя решава, че е полудяла. Но вълните наистина са изхвърлили на брега лодка, в която има труп на млад мъж и живо бебе. Том настоява веднага да докладва за инцидента. Но Изабел го моли да изчака един ден.

Драматичен роман за почтени хора, взели трагично решение. Те нарушават законите, за да послушат сърцата си.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Даяна Рос на 77
Великолепната и неостаряваща Даяна Рос тези дни навърши 77 години. В дългогодишната...
Read More
0 replies on “Излиза второто издание на книгата „Светлина между два океана“”