Бягство в цветна реалност

Великолепният аромат Flora Gorgeous Gardenia на Gucci се възражда във вариант EDP в рекламната кампания #FloraFantasy начело с Майли Сайръс

Рестартът на Flora Gorgeous Gardenia на Gucci е приятна музика за ушите (и очите). Сигурно нямате търпение да го пробвате. Ще ви заинтригуваме ли, ако кажем, че невероятно талантливата Майли Сайръс се трансформира в анимираното си алтерего в опита си да направи същото. Мултиплатинена изпълнителка, автор на песни, актриса и модна икона, тя преосмисля по уникален начин сюрреалистичния и омагьосващ свят на цветята. Определено Алесандро Микеле, арт директор на Gucci, се забавлява, създавайки игрив контраст между рокендрол същността на скандалната бунтарка и едно фантастично кътче, изпълнено с радост. На фона на кукленска къща и приказни растения с човешки ръст героинята на Майли се забавлява, гушкайки белоснежни животинки с пухкав груминг – кралски пудел, заек и персийски котки. Поп звездата с рожденото име Съдба носи лилава блуза с розови пайети на яката и маншетите, бежови карирани панталони и жълти чорапи (!?) от  пролетната колекция на Gucci. Едно пръскане на Flora Gorgeous Gardenia EDP и се отваря врата в друго измерение – морски бряг, където Майли свири на розова електрическа китара и пее. Второто пръскане телепортира рисуваната й версия в аниме реалност с нейната еклектична kawaii естетика в нюанси на залеза. 

Клипът, режисиран и заснет от Петра Колинс, заличава първоначалната изненада от избора на Майли за рекламно лице. Досегашните аромати от семейство Flora са меки и момичешки, думи, които не бихме използвали да опишем номинираната за „Грами” певица. Flora Gorgeous Gardenia EDP обаче е различен. Уханието на прекрасната гардения от оригинала e все така необичайно, чувствено и наситено, но интерпретацията изследва мистичната сила на цветето през призмата на слънчев абсолют от жасмин, пречупена през крушов цвят, предизвикващ експлозия от радост, и деликатен нюанс на кафява захар, оставящ след себе си нежна сладост. Интересен контраст, който определено подхожда на Майли, по-точно на себеизразяването, оптимизма и автентичността й. По всичко изглежда, че котките в клипа също са фенове на Flora Gorgeous Gardenia EDP, а те, както е известно, притежават превъзходен нюх. 

Spread the love
Tags from the story
,
More from Свобода Сидерова
Ухание на еротика
Насладата ли е най-близкото нещо до божествеността? Знаем точно как изглежда идеята...
Read More
0 replies on “Бягство в цветна реалност”