Ким унижи Кание Уест

kim kardasgian

По-малко от година след като Кардашян подаде молба за развод с Кание Уест, подялбата на имуществото им върви с пълна сила. Въпреки че двамата продължават да поддържат добри отношения и бяха засечени заедно на няколко пъти през последните седмици, раздялата им е факт. И изглежда, че Ким излиза с едни гърди напред в битката.

Източник казва пред E!News, че риалити звездата е успяла да откупи семейното имение в Hidden Hills. Според документите за сделката, Ким е платила 23 милиона долара на Кание, включително 20 милиона за имота и 3 милиона за вещите вътре. Дизайнерката на бельо ще притежава цялото обзавеждане, всички мебели, осветителни тела, уреди, колекционерски материали, сребърни предмети и произведения на изкуството.

Близки до разделените съпрузи побързаха да коментират, че това стечение на обстоятелствата никак не се е харесало на рапъра. Музикантът се чувствал унизен, че бившата му е в по-добро финансово състояние от него. Това обаче не е от скоро. Още по време на брака им певецът бе заплашен от фалит след лошо финансови решения.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Колко скъп е пръстенът на Шарапова
Любовта не се измерва с пари. Щастието не е в скъпите вещи....
Read More
0 replies on “Ким унижи Кание Уест”