Ким унижи Кание Уест

По-малко от година след като Кардашян подаде молба за развод с Кание Уест, подялбата на имуществото им върви с пълна сила. Въпреки че двамата продължават да поддържат добри отношения и бяха засечени заедно на няколко пъти през последните седмици, раздялата им е факт. И изглежда, че Ким излиза с едни гърди напред в битката.

Източник казва пред E!News, че риалити звездата е успяла да откупи семейното имение в Hidden Hills. Според документите за сделката, Ким е платила 23 милиона долара на Кание, включително 20 милиона за имота и 3 милиона за вещите вътре. Дизайнерката на бельо ще притежава цялото обзавеждане, всички мебели, осветителни тела, уреди, колекционерски материали, сребърни предмети и произведения на изкуството.

Близки до разделените съпрузи побързаха да коментират, че това стечение на обстоятелствата никак не се е харесало на рапъра. Музикантът се чувствал унизен, че бившата му е в по-добро финансово състояние от него. Това обаче не е от скоро. Още по време на брака им певецът бе заплашен от фалит след лошо финансови решения.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Защо принц Уилям не носи халката си?

Може би сте забелязали, а може би не, но принц Уилям никога...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ