Били Айлиш издава нов албум и нов сингъл

Били Айлиш пуска нова песен днес – Happier than ever, която ще бъде част от предстоящ албум със същото заглавие, за който певицата споделя: „Това е най-любимото ми творение и съм едновременно развълнувана, нервна и нетърпелива да го споделя с всички вас. Не мога да опиша чувството! Никога досега не съм изпитвала такава любов към друг проект. Надявам да усетите това, което и аз усетих.

Тя също сподели в Инстаграм и обложката на новия албум – в стил 50–те и показваща Били вкопчила се в себе си и със сълзи, стичащи се по лицето й.

Миналият месец Айлиш спечели Record of The Year на 63-тото издание на наградите Грами с песента „Everything I Wanted”,  което се случва за втора поредна година, след като през 2020 получи същото отличие за „Bad Guy”. Миналогодишните Грами са исторически за изпълнителката, която освен статуетка за Record of the Year, печели и наградите за Best New Artist, Album of the YearSong of the Year и Best Pop Vocal Album, което я превърна в най-младия артист-победител във всички главни категории.

Новият албум ще включва 16 трака, сред които е и последният хит  „Therefore I am” и трябва да излезе на 30 юли тази година.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Дженифър Лорънс и опасностите на снимачната площадка

Актьорската професия никак не е безопасна. Особено за тези, които сами подготвят...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ