Женен ли е още Брус Уилис?

(Photo by Rich Fury/Getty Images)

Дни след рождения ден на екшън легендата Брус Уилис около връзката с втората му съпруга Ема Хеминг ври и кипи. Причината е, че през цялата 2020 слухове разделиха двойката и дори обявиха, че тя е в процес на развод. Много от световните медии дори избързаха и обявиха Ема за бивша жена на Уилис, точно както и Деми Мур. Дали именно кризата не е станала повод двамата все пак да си дадат шанс?

Последната публикация на Ема по повод рождения ден на Брус, придружена с тяхна щастлива влюбена снимка, разкрива, че може би е точно така. В поста си майката на две момичета признава, че Уилис е нахлул в живота й преди години, обръщайки го с главата надолу. Пожеланията за позитивни емоции на рождения му ден пък подхвърлят вероятността двамата да не са заедно в момента.

Дни по-късно обаче Ема публикува втора снимка с „отговор“ на въпросите, които са се появили от първата. На нея празнува 12 години от брака си с екшън актьора и честно издава, че макар да го обича до луната и обратно, е имала моменти, в които е искала да го остави сам там. Намеква и за възходите и паденията в отношенията им. Финалът обаче е повече от красноречиво напомняне, че бракът им не е фективен, а още е в сила.

Каква тогава е причината медиите зад океана да се заблудят така за статута на двойката? Повече от ясно е, че макар да не говорят особено често за връзката си Ема и Брус са имали не малко периоди на раздяла. За един от тях си спомняме точно през 2020, когато Уилис кара месеци изолация в дома на бившата си съпруга Деми Мур. Тогава злите езици говореха, че е изгонен от втората си жена, а първата се е смилила да го приеме при себе си в тези смутни времена.

Мур и Брус се появиха на десетки истории в Инстаграм профила на актрисата намеквайки, че отношенията им са много близки. По-късно през годината пък Уилис отново бе хванат в крачка, че не живее с втората си съпруга, но вече не е подслонен и от първата.

След всички перипетии в брака си обаче, ясно е, че актьорът и Ема още не са сложили точка на отношенията си. Поне за сега.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Защо се разделиха Джей Ло и Алекс Род
Още преди месец надушихме новината, че Дженифър Лопес и Алекс Родригес са...
Read More
0 replies on “Женен ли е още Брус Уилис?”