Камила Паркър става редактор на списание

Camilla parker tom
(Photo by David M. Benett/Getty Images for Fortnum & Mason)

Съпругата на принц Чарлз – Камила, стартира 2022 г. с ново начинание. Тя ще трябва да излезе от зоната си на комфорт, за да се присъедини към екипа на списание. Това съобщава списание People, уточнявайки, че е приела да бъде гост-редактор за един брой.

Оказва се, че изданието е планирало доста напред какво ще публикува, като се е договорило с херцогинята на Корнуол да редактира през юли. Поканата към нея е по случай 75-ия й рожден ден същия месец.

Специалното издание „ще отразява любовта на херцогинята към конете и кучетата“. Тя ще сподели и своя любима рецепта, както и какво прави през свободното си време.

„Списанието ще се съсредоточи и върху работата на херцогинята като патрон на над 90 благотворителни организации – от Barnardo’s до Кралското училище за ръкоделие и Кралското общество по литература“, се казва в официалното прессъобщение за предизвикателството, което Камила е приела за лято 2022.

Един от първите, коментирал новината за новото начинание на херцогинята, е нейният син Том Паркър Боулс. Не е потвърдено, но може би именно той е осъществил връзката на списанието с нея, защото е дългогодишен сътрудник на екипа му. „Като колумнист на Country Life, аз се радвам, че майка ми ще редактира като гост специален брой“, написа той, но с типично чувство за хумор добави, че се надява тя да не промени нищо по неговата колонка.

Принц Чарлз също вече е бил част от списанието. Той участва в специален брой по случай своя 65-ти рожден ден.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Меган и Хари напускат мрежата

Принц Хари и Меган Маркъл стават поредната светска двойка, която обмисля да...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ