Цветът предизвиква емоции

Иновативната професионална боя за коса iNOA на L’Oreal Professionnel предлага най-доброто изживяване при боядисване в салон – комфорт на скалпа, интензивен цвят и е без амоняк за приятен мирис.

ТВ водещата Константина Живова се “хвърли” в това приключение, което организираха от L’оreal Professionnel и един от салоните „Експерт” – Nova Hair. Ето какво сподели тя, след като се довери на боята iNOA.

“Изключително съм впечатлена от уникалната сила на маслата, интензивния цвят, блясъка, който сами виждате, както и комфортността за моя чувствителен скалп. Предимства, които ме накараха да се влюбя в тази боя и определено да продължа поддържането на моята коса именно с нея.”

Благодарение на ексклузивната си патентована ODS технология, iNOA предоставя траен и наситен цвят с формула, базирана на 60% масла. Това високо съдържание на масла позволява оптимален комфорт на скалпа по време на боядисване и изключителен блясък за косата. Може да разчитате и на 100% покритие на бели коси в многообразие от нюанси, от които вашият фризьор да подбере перфектната комбинация за вас.

“Понякога в забързаното ежедневие решавам да си спестя ходенето до салон и да се погрижа за косата си сама, но в крайна сметка от това страда качеството й. С помощта на професионалистите от салоните „Експерт” избрахме най-подходящия за мен нюанс и заложихме на иновативната боя за коса iNOA, която постига пълно покритие и бляскав цвят”, сподели Ина Живова след посещението си в салон Nova Hair.

French Mocha е най-новата техника с боята iNOA, при която се създава луксозен и персонализиран нюанс за всяка брюнетка. Визията може да варира между топли и студени нюанси, така че да отива перфектно на всяка жена.

Фризьорите от салоните „Експерт” на L’Oreal Professionnel съветват при следващото си посещение в салон да заложим на мока цветовете. Те са абсолютен тренд този сезон, а с French Mocha услугата се създава персонализиран мока нюанс в духа на елегантния френски стил.

Вижте още какво разказаха Радина Кърджилова, Деница Стоянова и Валери Йорданова за своето преживяване в салоните „Експерт“ и за боята за коса iNOA :

Spread the love
More from divamagazine.bg
Чийзбургер
Продукти: 1 кг телешка кайма 1 с.л. сушен лук на прах 1...
Read More
0 replies on “Цветът предизвиква емоции”