Гледаме „Д-р Смърт“ по FOX

Фотографии: Scott McDermott/Peacock

Вдъхновен от едноименния хитов подкаст на Wondery с над 50 милиона слушания, „Д-Р СМЪРТ“ разказва шокиращата история на Кристофър Дънч (Джошуа Джаксън) привидно интелигентен млад неврохирург с процъфтяваща кариера. Но не всичко е такова, каквото изглежда. Когато все повече от пациентите на д-р Дънч, които влизат в операционната му за сложни, но рутинни операции на гръбначния стълб, се оказват трайно осакатени или дори по-лошо, двама негови колеги лекари – неврохирургът Робърт Хендерсън (Алек Болдуин) и съдовият хирург Рандъл Кърби (Крисчън Слейтър), се заемат с нелеката задача да го спрат преди да пострадат още хора. Сериалът изследва изкривения ум на д-р Дънч и провалите на системата, предназначена да пази най-беззащитните сред нас.

Джошуа Джаксън се превъплъщава в ролята на д-р Кристофър Дънч. Млад, харизматичен и на пръв поглед брилянтен, д-р Дънч гради процъфтяваща неврохирургична практика, когато всичко внезапно се променя.

„Едно от най-трудните неща за мен в тази роля беше да се опитам да разбера как и защо този човек е действал по този ужасяващ начин. Историята, която зрителите ще видят, е наистина смразяваща.“, споделя Джошуа Джаксън в ролята на д-р Дънч.

Алек Болдуин е в ролята на неврохирурга Робърт Хендерсън. Тих, преднамерен и методичен, Робърт вярва с цялото си сърце както в системата, в която се е издигнал, така и в това, че всичко, което си заслужава да се прави, не трябва да се прави прибързано, а по правилния начин.

„Това е дълбоко вманиачен човек, който моят герой и Рандъл Кърби, героят на Крисчън Слейтър, се опитват да спрат. Въпреки системата, която му дава власт да продължи с престъпните си действия, те ще се борят за справедливост, за да се уверят, че д-р Дънч никога повече няма да се доближи до операционната маса.“, допълва Алек Болдуин.

В сериала участват още Крисчън Слейтър, АнаСофия Роб и Грейс Гъмър.

„Д-р Смърт“ стартира на 09.01. (понеделник) от 22:00 часа и ще разкаже една невероятна история по действителен случай.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Слушаме Тейлър Суифт и новия й албум Midnights
Тейлър Суифт пусна десетия си студиен албум – Midnights. Описан от певицата...
Read More
0 replies on “Гледаме „Д-р Смърт“ по FOX”