в D!VA през май

Ани Пападопулу, Кейт Уинслет, Кейт Бланшет – три суперзвезди на киното и телевизията, които превръщат майския брой на D!VA в специално колекционерско издание. Късмет е да споделиш три разговора с тези великолепни жени. Още по-голям късмет е да се докоснеш до тях и да усетиш неподправената им чисто човешка енергия – енергия, лишена от превзетост и маниерност. Актриси, за които театралниченето остава само за сцената. Жени, които вдъхновяват да следваш своя пример и да откриваш пътя си.

Започвайки с Ани от корицата ни, няма как да не призная, че имахме спънки по пътя за реализиране на тази фотосесия. Красивите кадри с нея почакаха повече от месец, след като неприятно заболяване остави главната героиня на броя дълго у дома. Тя обаче като истински боец стисна зъби и показа, че най-крехките актриси имат желязна сила да запълват със смисъл и присъствие всяко пространство. Ще се уверите в това и от разговора на Албена Атанасова с нея. Ани, която е в А-листа на българските суперзвезди, рядко дава интервюта и това само по себе си е събитие. Особено когато говори без теми табу и недомлъвки.

Също толкова директна и пряма е и Кейт Уинслет, която в D!VA имах честта да опозная виртуално от разговора й със Зорница Аспарухова. Двете проведоха срещата си в Zoom (и не само Зорница съжалява за това, че не успяха да си стиснат ръцете). Непринудено, на моменти налудничаво, това интервю около промоцията на последния сериал на Кейт я представя в доста различна от звездната й светлина. Импулсивна, бъбрива, забавна, Уинслет споделя как е променила усещането си за индустрията, в която жените все повече се подкрепят една друга. Тенденция, наблюдавана не само в киното, но и в музиката, модата и в много други полета за изява. Потвърждава я и актрисата Кейт Бланшет, която застана пред екрана на своя компютър в дома си в Сидни, за да запише специално интервю. Макар не така темпераментна като Уинсет, Бланшет също говори без филтър за нещата, които е научила в пътуването, наречено „да бъдеш себе си“.

И макар тези три срещи да са напълно достатъчни, за да превърнат майския брой в триумф на женската сила, това не е всичко. За баланс представяме актьора Адам Драйвър, който ще изиграе Маурицио Гучи в новия филм за модната династия. Разтърсващата история на хубавеца Арми Хамър, която не е за дами със слаби сърца. Също както и срещата с вълнуващия британски танцьор Акрам Хан. И още: мода, кино, млади надежди, избора за четене на литературния клуб на D!VA, пътешествия и кулинарни експерименти с цветя, грижа за красотата и духа. Или с няколко думи – всичко за жената със стил!

Spread the love
Тагове
Публикувано от
Още от Надя Костова

Да се разведеш с милиардер

Три от съпругите на най-влиятелните мъже в бизнеса разказват своите истории за...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ