Когато Великден е повече от празник

Празниците са онзи специален момент в календара, в който семейството е центърът на нашия свят. Обичаме да го глезим с хубава храна, с цялото си лично време и бягство от битовизмите на делника. Точно за това тази година няма да прекараме Великденските празници в цапане с боядисване на яйца, месене на козунаци, чистене и подредба на софрата. Не, имахме достатъчно време за домакинстване и съвместяване на тези задачи с хоумофиса. За този празник ще избягаме от вкъщи и ще отидем някъде, където ще получим грижа и внимание. Ще си направим заслужена почивка и рестарт, както пролетта повелява.

Когато говорим за кратка ваканция, винаги избираме изпитана дестинация с възможно най-много екстри. RIU Pravets Resort предлага точно това – комбинация от активности на открито, с които да презаредим батериите и да събудим тонуса. Когато усетим напрежението в мускулите, се местим в СПА и термалната зона, подаряваме си масаж или процедура.

Това, което харесваме на комплекса, е че се грижи дори за най-малките си посетители. През уикенда е предвидена програма с анимация. Храната също винаги е съобразена със сезона или с празничния период.

https://www.instagram.com/p/CNuh-ASDCRX/?igshid=uefgxx6ty4hy

В RIU Pravets Resort ценят уединението и комфорта на гостите, спазвайки всички мерки за безопасност в пандемичната обстановка. Всяко посещение е като миг на жадувана нормалност в света на ограниченията.

Spread the love
More from divamagazine.bg
15 мисли на Недялко Славов
Недялко Славов е едно от най-талантливите и ярки пера на съвременната ни...
Read More
0 replies on “Когато Великден е повече от празник”