Колко струва интервюто на Хари и Меган

(Photo by Harpo Productions/Joe Pugliese via Getty Images)

Целият свят тръпне в очакване да научи мръсните тайни на британското кралско семейство. Това обаче си има цена и според източници в американската преса тя е около 7 милиона долара. Така са овъзмездени бившите членове на кралската династия принц Хари и Меган Маркъл за разкритията, които сервираха в интервюто си пред Опра Уинфри.

Истерията около него продължи повече от седмица, като за това помагаха кратки епизоди излъчени по телевизия CBS. В тях малко по малко се насочваше какво ще сподели звездната двойка пред обществеността за тормоза и контрола, който кралското семейство се е опитвало да й наложи. Намекна се дори, че много от компроматите срещу Меган са дело именно на агенти на фамилията.

За да се спасят от нападките, че са изтъргували своята история, Хари и Меган няма да вземат пряко хонорар за участието си. Той отива в Опра. Какво обаче ще прави тя със сумата и дали по право няма да я подели с двамата главни герои в своето суперуспешно интервю? Въпросът е риторичен. Особено, ако се вземе предвид факта, че в последните месеци двойката няма собствени средства и се издържа с пари от наследството на Хари и спестявания.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

15 мисли на Китодар Тодоров

 За стигмата “лошото момче” в българското кино Май не съм точно такъв...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ