Жената паяк и манга персонаж

Giorgio Armani Spring 2024 Hair

Ако искате да сте тренди, подчертайте миглите. Фокусът върху тях предполага да имате под ръка не само спирала, включително цветна, но и изкуствени косъмчета на снопчета

Не, не става въпрос за нов филм за супергерой или японски комикси, а за вирусни тенденции в TikTok. Социалната мрежа направи отново актуални слепените мигли – хаштагът #spiderlashes има над 90 млн. гледания. Пак там скорост набира и #mangalashes. Част от естетиката на е-girl, изкуствените мигли на снопчета повтарят нарисуваните очи на героините от японски комикс, придавайки им кукленски вид. От вас се иска да изберете варианта, който най-много ви импонира, и да пристъпите към действие. И да, това не е шанс да изобретите топлата вода, а по-скоро да я преоткриете.

Simone Rocha, Antonio Marras, Christian Cowan, Victoria Beckham

Произходът на слепените мигли, напомнящи крачета на паяк, може да се проследи до 60-те години. С леката ръка на Пат Макграт spider lashes се появяват на шоуто на Versace. Идеен вдъхновител за връщането към архивите – от A-силуетите до макиажа, е Туиги, британски супермодел, превърнал се в пример за подражание. Кокетното усещане подсилва диадема с панделка от същата епоха. Az Factory също цитира иконата на стила, като компенсира липсата на ярки сенки със спирала в огнено оранжево, наелектризиращо синьо и страстно розово. Благодарение на спектъра в цветовете на дъгата миглите заемат централно място във визията на фона на голата кожа. Смелият избор е в тон с експерименталната същност на марката.

Като алтернатива на няколкото слоя спирала manga lashes не само привличат внимание към очите, но и визуално ги уголемяват. Достатъчно е да сложите две снопчета изкуствени мигли във външните ъгли и ще получите ефекта на cat eyes. Неоспорим плюс: заигравката с дължината позволява безкрайни възможности за драматичен привкус. Редувайки пърхащи дълги мигли с къси естествени, Victoria Beckham прави силно визуално изявление. Вдъхновен от актрисата и бивш модел Мариса Беренсън, Antonio Marras комбинира дългите изкуствени мигли на горния клепач и късите снопчета на долния с тюркоазени сенки. Giorgio Armani пък залага на виолетови. Christian Cowan прибягва до друг необичаен трик: анимационният характер на 3-те отделни снопчета (по едно в средата на горния и долния клепач и едно във външния ъгъл) изглежда на място на фона на прекъснатите в началото вежди. Пунктирането, разбирайте привидното заличаване на малък участък, е за сметка на молив в nude нюанс.

Впечатляващо количество туш върху миглите е свързано с трудности при премахването му. Не забравяйте да се запасите с двуфазен демакиант на маслена основа

Повече от зрелищна, сюрреалистичната хрумка на Luar – 2 реда ленти с различна гъстота на стърчащите снопчета, също приковава вниманието. „Шиповете“ на очите и опушената очна линия кореспондират със скулптурната прическа. Simone Rocha усъвършенства идеята за генерална репетиция преди сватбата. Липсата на булчински букет заместват розите, вмъкнати между слоевете тюл на роклите, и флоралният 3D акцент при миглите. Надхвърлянето на параметрите добавя допълнителен слой драма към предстоящия Голям ден или сезона на партитата. Наистина творческото съпоставяне на женственост и утилитаризъм означава само едно – визажистите не се страхуват да поемат рискове, които водят до диалог с потребителите.

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Сутрешна медитация
Ако се занимавате с малко сутрешна медитация, Ebene Fume на Tom Ford...
Read More
0 replies on “Жената паяк и манга персонаж”