Бъди така добра

Toleskin [M] Антикризисна успокояваща и попълваща липидите шийт маска за еднократна употреба, която допълнително се импрегнира със серум. Моментално успокоява дискомфорта, причинен от кожни обриви

Ако имате чувствителна или нетолерантна кожа, не търсете повече подходяща козметика. Открихме (без GPS) серията Toleskin на Biologique Recherche – следващото голямо нещо в ликвидиране на щетите от непредсказуемия характер на кожата      

Опъване, лющене, изтръпване, зачервяване… Чувствителната и нетолерантната кожа са като минно поле. Всяка покупка на нов крем или серум може да го взриви. Тъй като склонността на първата да се чувства обидена е субективно усещане (според изследване 1 на 10 жени я описва като такава, без да знае какво точно означава това), тя трудно се диагностицира правилно.

По принцип нетолерантната кожа има здрав епидермис, но може да развие непоносимост, тоест да реагира на всичко вследствие на външни и вътрешни фактори. Тревожното в случая е, че понякога сами сме виновни за кризисната фаза. Бюти еволюцията проправи път в домашните грижи на ретинола и киселините, които, повишавайки клетъчния оборот, обновяват кожата. По ирония на съдбата свръхстимулацията й води до нарушена кожна бариера, дисбаланс на микробиота и непропорционален имунен отговор. Освен агресивните съставки черния списък допълват още наследственост, замърсяване, UV радиация, стрес, естетични процедури… Как да изберем деликатна, но ефективна грижа? Нима максимумът са само леки хидратанти от категорията „няма да приласкае, но няма и да навреди”?

Toleskin [C] Възстановяващ и успокояващ стерилен крем. Намалява чувствителността, сърбежа и дискомфорта

За щастие живеем във време, когато проблемът с нетолерантната кожа, която не може да ползва никаква козметика, е решим.

Ако написаното дотук ви е познато, присъединете се към фенклуба на Biologique Recherche. В челните редици с авангардния си опит в биологията на кожата красивите умове изобретяват линията Toleskin. Комбинацията от уникални In and Out продукти, тоест за външно и вътрешно приложение, действа в 3 допълващи се области:

1. Ребалансиране на микробиота на кожата чрез ограничаване адхезията (прилепване) на патогенни бактерии в случаи на дерматози.

2. Възстановяване на кожната бариера чрез филагрин – протеин, който, образувайки клетъчната обвивка на роговия слой, допринася за нормализиране на защитната му функция.

3. Намаляване на зачервяването и сърбежа. 

Toleskin [DS] Хранителна добавка на основата на млечни ферменти (пробиотици). Подобрява храносмилателния баланс и намалява кожното възпаление 

Магичните резултати на хранителната добавка Toleskin [DS], маската Toleskin [M] и крема Toleskin [C] не са дело на Сивиръс Снейп, измисления професор по „Защита срещу тъмните изкуства“ от романа за Хари Потър, а на д-р Филип Алуш, син на основателите на Biologique Recherche и гений в изследванията и иновациите. Данните от клиничните оценки пък са в състояние да приведат всяка бютихоличка в режим на бойна готовност. За 7 дни например Toleskin [M] увеличава хидратацията със 17% и намалява сухотата с 23%. След 6 часа Toleskin [C] потиска размножаването на патогена стафилококус ауреусс 86%. Силата на едноименната терапия се дължи на бустера Toleskin [B], който подобрява прага на толерантност на кожата. Предлага се под формата на два отделни продукта (успокояващи и десенсибилизиращи стерилен серум и пудра) с цел запазване на формулите. Използваните техники също са нови.

  

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Вържете по една… бабушка
Провинциален шик и аристократични елементи. Модният авторитет на шала за глава, завързан...
Read More
0 replies on “Бъди така добра”