Voce Viva – озвучи мечтите си

Как ухае Лейди Гага? Що за въпрос – на последния музикален аромат на Valentino. На кожата композицията се развива на 3 слоя нотки, въплъщавайки модните кодове на къщата

Малки чудовица и фенове на висшата мода, ликувайте! Модна къща Valentino не само допълни ароматния си гардероб, включващ Valentino Donna и Valentino Valentina, но и покани звезда от A-list да го представлява. Познахте, става въпрос за Лейди Гага. Ароматите означават много неща за различните хора. За някои изразяват емоциите по-добре от всичко друго, за други имат сантиментална стойност. За музикалната икона, гласа на едно поколение и носителката на „Оскар” Voce Viva (в превод от италиански жив глас) е продължение на силата и увереността на една от вродените й дарби в прослава на индивидуалността и себеизразяването. Факт е, че тембърът на всеки има свой собствен живот.

Време е да видите как Лейди Гага пее в гора в яркорозова рокля на Valentino. В късометражния филм с режисьор Хармъни Корин поп звездата прави това, което най-добре умее, но по социално дистанциран начин. Ехото транслира Sine From Above от албума Chromatica, песента, написана в сътрудничество със сър Елтън Джон в почит на силата на музиката, която преобразява живота й. В ремикса обаче синтезаторите са заменени с пиано, а сър Джон – с модели от целия свят, които пригласят на изпълващата енергия на песента по покривите на Барселона.

Voce Viva мирише точно на Лейди Гага – наистина! На кожата композицията се развива на слоеве, въплъщавайки модните кодове на къщата. Color, или цветната, нотка е представена от бергамот и мандарина. Левитирайки във въздуха, есенция от джинджифил придава дълбочина на цитрусовата симфония. Типично по италиански – класика, но с игрив сладък акцент. Couture влючва великолепен букет от бели цветя – златна гардения и портокалов цвят. Меки и въздушни, те са като пухкав бял облак на фона на синьо лятно небе. Третият слой, или cool, е емоционален диалог между кристален акорд на мъх, сантал и ванилия. Три различни, но еднакво изявени идеи се обединяват в лично и интимно послание. Истински майсторски клас по управление на третини. Voce Viva ви кара да се чувствате така, все едно сте облекли рокля на модната къща в червено-розовия нюанс Rosso Valentino. Прекрасно е.

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Уъркшоп с Bioderma за балансирана кожа
Дългоочакваните зимни изкушения имат и обратна страна. За мнозина това са сухата...
Read More
0 replies on “Voce Viva – озвучи мечтите си”