Един размер надолу

Какво се случва с дъщерята на Мадона Лурдес Леони? Първородната наследница на поп иконата разбуни духовете с появата си на ревюто на Versace за представяне на колекцията за сезон пролет/лято 2022 в рамките на Седмицата на модата в Милано. Сочни форми, които преливат отвсякъде, орлови нокти, неонов грим бяха част от акцентите в костюма й, които не понесе на мнозина естети.

Разбира се, по традиция започна и обсъждане на фигурата на танцьорката. Преди година Лурдес впечатляваше папараци с извивките си. Макар никога да не се е старала да е слаба, продължителните тренировки в хореографския колеж даваха чудесен резултат. Майка й Мадона пък е всеизвестна с железните си режими на хранене и работата с големи специалисти в областта.

lurdes madonna

Какво тогава се е случило, че младата жена изглежда така на подиума? Оказва се, че визията й е резултат от сбъркани мерки в модела на роклята й. Тоалетът е точно един номер по-малък от необходимото, а организаторите на шоуто не са имали време за реакция. Лурдес обаче се разходи със завидно самочувствие по подиума и трябва да й се признае, не се поддаде на злобните забележки.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Маргарет Атууд, „Орикс и Крейк“

“През първата седмица бяха разпространявани съвети за преваряване на водата и ограничаване...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ