Мария Игнатова се омъжи за Нойзи

Водещата Мария Игнатова и журналистът Ивайло „Нойзи“ Цветков вече са законно семейство пред Бог. Венчавката им се състоя в църквата на село Житен „Рождество Богородично“ през уикенда. Мястото е емблематично за региона. През XIII в. На него е имало манастир, за който се споменава, че е опожарен през 1650 г., а след това възстановен.

Мария Игнатова призна за връзката си с 49-годишния журналист преди година, след като за техните отношения усилено се заговори няколко месеца по-рано. През лятото на 2020 г. двамата се появиха заедно на тържеството по случай 51-ия рожден ден на съпругата на Маги Халваджиян – Кремена.

Водещата определи Ивайло Нойзи Цветков като „най-голямата си любов“ в интервюто й с продуцента на предаването „Папараци“ Андрей Арнаудов. Игнатова обаче отказа да говори за бившата си половинка Димитър Рачков, с когото имаха бурна връзка и се разделиха през март 2017 г. След това пък в предаването „Търси се“ Ивайло Цветков й направи поетично обяснение в любов.

„Нежна, умозрителна, готина, изтънчена, моят мета смисъл, океанът на Соларис, в който се губиш и в който няма спасение… Тя е вечната жена – Ева и Лилит. Да ме извинява Снежанка, но въпросът ѝ към огледалото е излишен. Мария е единствената“, каза той.

Това е втори брак за Мария Игнатова, чийто първи съпруг е бизнесменът Петко Димитров. Двамата имат син Виктор. Бившият главен редактор на сп. „Егоист“ и първи главен редактор на „Плейбой“ у нас пък има една дъщеря – 12-годишната Анна.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Баща ми, холограмата
Светът на богатите и известните все повече прилича на филм с елементи...
Read More
0 replies on “Мария Игнатова се омъжи за Нойзи”