След развода: Джейсън Момоа живее в кемпер

jeson momoa lisa

Разделите в едно семейство могат да са изключително болезнени не само в емоционално, но и във финансово отношение. Не вярвате ли? Актьорът Джейсън Момоа е готов да докаже тази теория с личния си пример. След обявяването на раздялата си с Лиса Бонет, Джейсън се е изнесъл от общия им дом и се е настанил в кемпер. Машината е паркирана в двора на негови приятели в Лос Анджелис и е само на минути от къщата, в която бившата му половинка живее с децата.

Макар Момоа да не е съвсем за ожалване – кемперът е луксозни изпълнение за 750 000 долара, все пак е ясно, че актьорът не е в най-добрата си форма. Раздърпаната му тениска на дупки, протритите джински и подутото лице, издават, че вероятно е занемарил тренировките. Дали обаче това е резултат от раздялата или е заради нови ангажименти само гадаем.

джейсън момоа живее в кемпер

Джейсън никога не е бил от звездите, които залитат по лукса, но преди да се раздели с Лиса двамата живееха в негова къща за 3,5 милиона долара. Сега тя е оставена на бившата съпруга и двете им деца, а актьорът се е преместил в кемпера, с който преди това бе свикнал да обикаля по снимки и приключения.

„Той никога не е бил от хората, които търсят лукса. Предпочита да е близо до природата, отколкото петзвезните хотели. Купи кемпера си, за да бъде в него, когато има ангажименти из страната, а по всичко личи, че сега съвсем го е пригодил за свой дом“, обясняват близки до актьора от „Аквамен“.

jeson momoa cemper life
Spread the love
More from divamagazine.bg
Зендея и Том Холанд обмислят сватба
Макар рядко да излизат заедно на червения килим, в личен план нещата...
Read More
0 replies on “След развода: Джейсън Момоа живее в кемпер”