След развода: Джейсън Момоа живее в кемпер

jeson momoa lisa

Разделите в едно семейство могат да са изключително болезнени не само в емоционално, но и във финансово отношение. Не вярвате ли? Актьорът Джейсън Момоа е готов да докаже тази теория с личния си пример. След обявяването на раздялата си с Лиса Бонет, Джейсън се е изнесъл от общия им дом и се е настанил в кемпер. Машината е паркирана в двора на негови приятели в Лос Анджелис и е само на минути от къщата, в която бившата му половинка живее с децата.

Макар Момоа да не е съвсем за ожалване – кемперът е луксозни изпълнение за 750 000 долара, все пак е ясно, че актьорът не е в най-добрата си форма. Раздърпаната му тениска на дупки, протритите джински и подутото лице, издават, че вероятно е занемарил тренировките. Дали обаче това е резултат от раздялата или е заради нови ангажименти само гадаем.

джейсън момоа живее в кемпер

Джейсън никога не е бил от звездите, които залитат по лукса, но преди да се раздели с Лиса двамата живееха в негова къща за 3,5 милиона долара. Сега тя е оставена на бившата съпруга и двете им деца, а актьорът се е преместил в кемпера, с който преди това бе свикнал да обикаля по снимки и приключения.

„Той никога не е бил от хората, които търсят лукса. Предпочита да е близо до природата, отколкото петзвезните хотели. Купи кемпера си, за да бъде в него, когато има ангажименти из страната, а по всичко личи, че сега съвсем го е пригодил за свой дом“, обясняват близки до актьора от „Аквамен“.

jeson momoa cemper life
Spread the love
More from divamagazine.bg
Слушаме новия албум на Thirty Seconds to Mars
Албумът It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day...
Read More
0 replies on “След развода: Джейсън Момоа живее в кемпер”