Никол Кидман пред DIVA!: За „Отмяната“, Хю Грант и кой го направи

През послед­ните няколко години Никол Кидман дава всичко от себе си не само в киното, но и за зрителите на малкия екран. И намира време да е успешен холивудски продуцент. Далеч от прожекторите Кидман е подкрепяща съпруга и добра майка. Нещо, което е в тотален контраст с екранните й трансформации, при които не липсва драма. Сложните женски персонажи, които се борят със собствените си демони, а често са и в отров­ни семейни връзки, са нейна специалност. Трансформацията й в „Големи малки лъжи“ например беше точно такава.

Откриващата песен в инторото на сериала – Dream a litte dream of me е изпълнена от Никол Кидман. Идеята е на режисьорът Сузане Биер, а Кийт Ърбън, съпругът на Никол, й помага за записа.

В новия проект за HBO „Отмяната“ красавицата си партнира с Хю Грант в ролята на Джонатан Фрейзър, извършил нещо ужасно, което съпругата му Грейс (Кидман) отказва да види.

Стилен и завладяващ, както може да видите от тоалетите на Грейс в сериала, „Отмяната“ е онова заглавие, което ни кара да чакаме всеки понеделник с нетърпение. А този понеделник най-накрая ще видим финала и ще разберем отговора на въпроса: „кой го направи!“

Непосредствено преди светът да бъде затворен човек от екипа ни се срещна с Никол Кидман в Ел Ей, а поводът беше предстоящата премиера на „Отмяната“.  Тя ни разказа много интересни неща. Ето част от интервюто за списанието ни.

Знаем, че Грейс е умна, красива и не изглежда заблудена от истинската същност на Джонатан.

Впечатляващото за този сериал е, че сюжетът има неочаквани и заплетени обрати. Нищо не е такова, каквото изглежда. Трудно е да ви разкажа – с развитието се разбират много истини и факти, които не мога да издам. Основната тема е изборът да забравим или да не искаме да знаем за събития от миналото – завладя­ваща част от човешката природа, не мислите ли? Истина е само това, в което изберем да вярваме или да видим като истина. В основата на сериала е нашата психика и как всеки от персонажите има своите тайни.

В сериала героинята ви Грейс е убедена в диагнозата на някои свои  пациенти, но отворена ли е да се вгледа в себе си и в собствените си проблеми?

Грейс си мисли, че е способна и че го прави. Затова споменах, че за трилърите режисьорът и неговото майсторство и умение са водещи. Аз винаги започвам да създавам от неутрална точка, а именно от истинността на персонажа.

Цялото интервю с Никол Кидман може да откриете в новия брой на DIVA!, който вече е на пазара.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Рут Колева ви пее „Тиха нощ“
Обичаната коледна класика оживява в нов джазиран вариант, две  седмици преди празниците...
Read More
0 replies on “Никол Кидман пред DIVA!: За „Отмяната“, Хю Грант и кой го направи”