Ноктюрно, но не по Шопен, а по Шанел

Съблазняване ала Chanel витае във въздуха. „Нощният“ Coco Mademoiselle L’eau Privée е изискан и интимен начин за носене на аромат в леглото

Много от нещата, които се случиха тази година, може да се опишат като безпрецедентни. Как ви се струва аромат, специално предназначен за нанасяне на кожата, косата и дори върху спалното бельо преди… сън? При това конфиденциалният формат няма нищо общо с обичайния мист за коса или за възглавница. Оливие Полж, „носът” на Chanel, създава Coco Mademoiselle L’eau Privée като интимна версия на любимата класика, която поставя началото на нова тенденция. Знам, знам, всъщност категорията „парфюм за леглото” едва ли е изненада за тези, които правят това от години. И тук визирам не само Мерилин Монро. Но нека да не отнемаме от сензацията на Chanel.

Всеки аромат на къщата e събитие, затова от него се очаква много. Coco Mademoiselle L’eau Privée позволява с настъпването на тъмнината да погледнете с други очи на Града на светлините, както наричат Париж. За целта мосю Полж си представя композицията като акварел. Майстор-парфюмеристът омекотява дървесно-ориенталското й звучене, усилвайки свежестта на портокал и сладостта на цветния акорд (розови листенца и абсолют от жасмин) и белия мускус. Обикновено човек рядко съди за дадена книга по заглавието. За допълнението L’eau Privée към името Coco Mademoiselle обаче правилото не важи. Макар нощите в Париж да са  бременни с изненади, фокусът не е върху напрежението, което поражда пристрастяване, а по-скоро върху обещанието за меко и приятно докосване, нещо като въздушен воал за кожата и чаршафите. Мегаженствен, ултрачист, загадъчен и доста секси (най-вече), Coco Mademoiselle L’eau Privée парфюмира мечтите нощ след нощ. „Аксесоарът” предполага наличието на табелка „Не ме безпокойте” и копринена маска за сън. Пожелавам ви лека нощ и успокояващ комфорт в прегръдките на Морфей. Е, може и на някой друг! 

Spread the love
Тагове
Публикувано от
Още от Свобода Сидерова

Лична карта или кожата, с която сме родени

Преди да нанесете нещо на лицето, консултирайте се… със слюнката. Как ви...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ