Премини на червено

За разлика от цвета на светофара, регулиращ движението, дизайнерите предлагат да го носите от главата до петите, за да вдъхнете живот на студените месеци

Страст, мощ, сила, бунт, провокация, дързост… Независимо от значението, което му приписват дизайнерите, червеното превзе модните подиуми: от Ню Йорк до Париж през Лондон и Милано. Името на актуалния Red Alert (в превод червен сигнал) звучи тревожно, но нюансът – на границата между оранжево и червено, или обратното, изглежда страхотно. Поне така твърдят Ulla Johnson, Isabel Marant, Balenciaga, Dolce&Gabbana… Специално за вас в колекцията на Marni има червена чанта-тоут с чудовищни размери. Класическото червено е извън времето и тенденциите, така че може спокойно да заложите на него. Тази есен то се появи в колекциите на Dior, Carolina Herrera, Balmain, Sacai, Prabal Gurung… под името Fire Whirl, което означава „огнен вихър“. Но определено черешката на тортата в буквалния смисъл на думата е Alice&Olivia. Are you red(y)? Извинете за каламбура, но това е и любимият цвят на бюти индустрията за всички времена.

Издигайки гурме преживяването на следващо ниво, ароматът Nina Extra Rouge във вариант парфюмна вода предлага още по-голяма порция грях, пардон, наслада. Познанието има вкус на касис, малина, чай и пралина. Твърде изкушаващо, за да не му се поддадете. Символ на желанието, флаконът във формата на нахапана ябълка е в матово червено.

Невъзможни стилети или тежки кубинки? Определено този вид обувки не влизат в списъка с фаворитите за ходене в галерии. Станете муза на художника с гел-лака Art Walk In Suzi’s. Също като останалите 11 нюанса от колекцията Downtown LA на O.P.I черешово червеният е посветен на централния район на Лос Анджелис, родния град на марката.

Дълготрайно червило с наситен цвят, но с безкомпромисен комфорт. Оксиморона оборва Lip Power на Giorgio Armani. Тайната е иновативен полимер, позволяващ миксирането на две несъвместими масла. В ролята на защитен филм първото предотвратява усещането за стягане. Изпарявайки се 100 пъти по-бавно от другите масла, второто прави покритието трайно.

Spread the love
Tags from the story
More from Свобода Сидерова
Майсторски клас по префасониране
Лентите за коса са навсякъде. От кръстосани през тила за драматичен ефект...
Read More
0 replies on “Премини на червено”