Райна Кабаиванска – една DIVA на 88!

Райна Кабаиванска е една истинска дива на корицата на списание DIVA. Празнуваме 88 години с нея със специална фотосесия и откровено интервю.

В броя ви разказваме повече за Тейлър Суифт, Ана де Армас, Шер, Ромина Пауъл и Селена Гомес. А ексклузивно се срещаме (макар и виртуално) с неповторимата Дженифър Кулидж от „Белият Лотос“ .

Пътуваме до Йордания, пазаруваме из цяла Европа и предричаме тенденциите в света на модата и красотата. А целият ни екип прави равносметка на изминалата година и си пожелава какво да му донесе новата 2023-та.

Както пише нашият главен редактор Надя Костова:

„С наближаването на Коледа и края на годината една почти истерична нервност обхваща дните ми. Дали успях да свърша всичко, което си наумих в началото на 2022-ра? Не останаха ли твърде много задачи. А успях ли да обърна време на любимите си хора, или залисана в гонене на цели пак ги пренебрегнах?

Така идвам и до съществената част – за тази Коледа и за Новата 2023 година ще си поръчам само това – време. Искам го повече, искам го смислено, искам го споделено, искам го с усещането за тук и сега. Готова съм да го разменя за хубави книги, хубави филми, хубава музика, за добра кухня, за уроци и медитация. Даже за повече сън. Няма да броя минутите, прекарани в задръствания, в чакане на опашка, а ще ги оползотворявам. Няма да се ядосвам за похарчени безсмислено пари, за счупен кристал, за одраскана чанта или някоя пъпка по кожата. Ще ги използвам като сигнал, че отново съм се отклонила от правилната лента на живота си. И ще се връщам към това почти будистко усещане, че се живее тук и сега, в баланс със събитията и в хармония с чувствата.“

DIVA вече е на пазара!

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

„Идва събота“ на Лусия Бърлин – книгата, която Педро Алмодовар превръща в кино

Какво може да впечатли човек в една книга? Множество неща, като стил...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ