Излиза нов психологически трилър от автора на „Съучастници“ и „Тринайсет“

Интелигентен и непредвидим психологически трилър за две жени, сключили рискован пакт да отмъстят една за друга на злодеите, които са превърнали живота им в ад

„Сделка за убийства“, новият психологически трилър от автора на „Съучастници“, „Тринайсет“ и „Фантом“, излиза на 18 януари (четвъртък). Стив Кавана и този път не изневерява на стила си, като ни предлага роман, пълен с неочаквани обрати, които държат читателя в напрежение до самия край.

Издателство ОБСИДИАН
Дата на издаване 18 януари 2024 г.
Превод Боян Дамянов
Корица Живко Петров
Страници 408
Цена 23 лв.

Eдна вечер две непознати жени се срещат случайно в Манхатън. Седнали на чаша питие в квартален бар, Аманда и Уенди осъзнават, че имат много общо помежду си. И двете са самотни и отчаяни. И двете искат да отмъстят на мъжете, разбили семействата и живота им. Разговарят до късно през нощта и след няколко дни съставят перфектен план как да сложат край на агонията си. Той е прост и гласи: Ако ти убиеш моя враг, аз ще убия твоя.

В друга част на Манхатън Рут, брокерка на недвижими имоти, е нападната от мъж с пронизващи сини очи. Тя по чудо остава жива, но няма да се почувства в безопасност, докато синеокият демон броди из града.

Абсолютно завладяващ трилър, вдъхновен от Хичкок.

Изненадващите обрати на Стив Кавана те удрят право между очите. Никога не можеш да ги предвидиш, до последните страници.
– Антъни Хоровиц

Стив Кавана е роден и израснал в Белфаст, Северна Ирландия. На осемнайсетгодишна възраст се мести в Дъблин, за да следва право. Понастоящем практикува гражданско право и е участвал в някои големи дела. През 2015 г. става част от програмата Amazon Rising Stars. Всички негови романи получават номинации за различни международни награди и често ги печелят. Прочут е по света с трилърите си за Еди Флин. Носител е на наградата „Златен кинжал“ за най-добър криминален роман.

Последвайте издателство „Обсидиан“ във Facebook и Instagram.

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Умно, чисто и лесно
Тайната на Криси Тейгън за съвършена и тонизирана кожа е разкрита –...
Read More
0 replies on “Излиза нов психологически трилър от автора на „Съучастници“ и „Тринайсет“”